اولین تولید کننده سقف یو پی وی سی در ایران !

09115495291 - 09120465839- 09120465837

مشاوره با واحد فروش

خانه  »  دسته‌بندی نشدهوبلاگ   »   انتخاب بهترین پوشش سقف صنعتی ؛ مزایا و معایب

انتخاب بهترین پوشش سقف صنعتی ؛ مزایا و معایب

  • 329 بازدید
  • تاریخ انتشار: 7 ماه پیش
5/5 - (14 امتیاز)

انتخاب بهترین پوشش سقف صنعتی ؛ مزایا و معایب

در مورد بهترین انواع مصالح سقف صنعتی و مزایا و معایب این پوشش‌ها بیشتر بدانید:

پوشش سقف صنعتی

انواع پوشش سقف های صنعتی: صاف یا شیبدار

در حالی که سقف مسطح یا صاف رایج‌ترین مصالح برای پوشش ساختمانهای تجاری و صنعتی است؛ چیزی به نام سقف کاملاً مسطح وجود ندارد. همه انواع سقف‌های تجاری باید دارای شیب تدریجی در وسط یا به سمت لبه‌ها باشند تا امکان زهکشی یا تخلیه آب فراهم شود. بدون این شیب، جلوگیری از تجمع آب و زباله و حذف آن عملا امکان‌پذیر نخواهد بود. وقتی یک پیمانکار سقف صنعتی قابل اعتماد را انتخاب می‌کنید، آنها می‌دانند که پوشش بام ساختمان همچنان باید با کمی شیب راه‌اندازی شوند.

 

 

سیستم‌های سقف صاف/مسطح

برای بسیاری از مالکان، پوشش‌ سقف مسطح اولویت ساخت سازه‌های صنعتی آنها است؛ زیرا مقرون به صرفه‌تر از سقف‌های شیبدار هستند. علاوه بر این، اندازه اکثر ساختمان‌های صنعتی، شیب سقف این سازه‌ها را خطرناک یا نامناسب می‌سازد. در اینجا موارد دیگری وجود دارد که باید هنگام انتخاب نوع پوشش سقف صاف در یک ساختمان صنعتی در نظر بگیرید:

 

سیستم‌های سقف صاف/مسطح

مزایا

  • نصب سقف صاف آسانتر است. از آنجایی که شیب‌های تندی ندارند، هنگام نصب مصالح سقف مسطح، خطر و مسئولیت کمتری برای پیمانکاران این پوشش‌های صنعتی وجود دارد.
  • به مصالح کمتری نیاز دارند، بنابراین نصب آنها هزینه کمتری دارد. این تنها یکی از دلایلی است که انواع سقف‌های مسطح در ساختمان‌های صنعتی مقرون به صرفه‌تر از سقف های شیب‌دار هستند.
  • سقف‌ مسطح امکان ذخیره سازی فضای اضافی را فراهم می‌کند. اغلب اوقات، صاحبان صنایع مصالح سقف صنعتی خود را از نوع پوشش صاف انتخاب می‌کنند. زیرا با این کار می‌خواهند مجموعه HVAC (سیستم‌های تهویه) خود را در بالای ساختمان به جای پایین‌تر ذخیره کنند. دور نگه داشتن این سیستم‌ها برای بخش تجاری زیباتر به نظر می‌رسد و دسترسی بهتری برای تعمیر و نگهداری و تنظیمات آن فراهم می‌کند.

سیستم‌های سقف صاف/مسطح

 

معایب

  • پوشش های صنعتی با سقف مسطح دارای سیستم زهکشی ضعیفی هستند. همانطور که اشاره کردیم، داشتن شیب می‌تواند به خروج آب و عدم تجمع آب اضافی کمک کند. فشار ناشی از آب جمع‌شده به مرور زمان می‌تواند منجر به نشتی سقف شود – اگر به آن توجهی نکنند.
  • احتمال تجمع ضایعات، شاخه و برگ و غیره در سقف‌های مسطح بسیار بیشتر است. حتی بعید است زباله‌ها به خودی خود از بین بروند. بنابراین تا زمانی که آن‌ها را پاکسازی نکنید، زباله‌ها روی سقف جمع می‌شوند.
  • مصالح سقف صنعتی مسطح نیاز به نگهداری بیشتری دارند. نه تنها این نوع سقف‌ها به دلیل تمیز کردن آب و زباله نیاز به تعمیر و نگهداری بیشتری دارند؛ بلکه باید بررسی‌های تعمیر و نگهداری برای اطمینان از ضد آب بودن این مصالح – برای جلوگیری از نشتی انجام گیرد. علاوه بر این، برخی از انواع متریال سقف صنعتی برای افزایش عمر این پوشش ها نیاز به نصب مجدد دارند.

 

مقاله مرتبط: 7 پوشش سقف صنعتی برای سوله و ساختمان‌های صنعتی

 

 

 

پوشش صنعتی سقف شیروانی

پوشش صنعتی سقف شیروانی

در حالی که سقف‌های مسطح نیز به مقدار جزئی شیب دارند؛ بسیار غیرمعمول است که ساختمان‌های تجاری یا صنعتی را به صورت سقف شیب‌داری مشابه آنچه در خانه‌های مسکونی وجود دارد، بسازند. اگرچه مالکان خانه‌ها، این نوع سقف‌ها را به دلیل زیبایی ترجیح می‌دهند؛ صاحبان صنایع اغلب از اجرای انواع سقف‌های شیبدار در این ساختمان‌ها خودداری می‌کنند. اینجا به چند فاکتور قبل از ساخت پوشش سقف از نوع شیبدار صنعتی اشاره می‌کنیم:

 

مزایا: سقف های شیب دار نسبت به سقف های مسطح زهکشی بهتر و تجمع زباله کمتری دارند، که به معنای نیاز کمتر به بازدیدهای ماهانه یا سالانه تعمیر و نگهداری است.

معایب: پوشش سقف‌های صنعتی – بسته به جهت شیب زمین – می‌توانند خطرناک باشند. حتی اگر نیاز به تعمیر و نگهداری کمتری داشته باشند. کار کردن ایمن کارگران و پیمانکاران صنعتی روی سقف دشوارتر است و انجام تعمیرات و نگهداری معمولی آن معمولا پرهزینه است.

 

 

 

 

 

انتخاب مصالح

انتخاب مصالح

هنگام بررسی انواع پوشش سقف صنعتی برای مقایسه، بسیاری از کسب و کارها به تفاوت قیمت مصالح مختلف توجه زیادی می‌کنند. اما هزینه تنها یکی از عواملی است که باید هنگام انجام این سرمایه گذاری‌های بزرگ در نظر گرفت. انتخاب پوششی با طول عمر بالا برای اطمینان از اینکه بیشترین سود را از سرمایه‌‌گذاری در سوله یا کارخانه خود می‌برید، مهم است. زیرا به این زودی‌ها نیاز به تعویض سقف ندارید و تا سال‌ها از کسب و کارتان محافظت خواهد شد. یکی از این مصالح پوششی بخصوص برای ساخت سوله صنعتی، جنس یو پی وی سی است. وزن سبک uPVC علاوه بر کاهش هزینه های هماهنگی، حمل ونقل و پیاده‌سازی، نیازی به زیرسازی در ساختمان‌های قدیمی یا جدید ندارد. زیرا به راحتی قابل نصب و اجراست.

 

بهترین متریال برای پوشش های سقف صنعتی چیست؟

بهترین متریال برای پوشش های سقف صنعتی چیست؟

ما توصیه می‌کنیم روی پوشش‌های سقف تجاری که بادوام هستند و می‌توانند برای مدت طولانی محافظت کنند، سرمایه‌گذاری کنید و نگران هزینه اولیه آن نباشید. اما موارد زیادی وجود دارد که می‌تواند تعیین کند بهترین گزینه برای کسب‌وکار شما چیست. صاحبان این پوشش‌ های سقف صنعتی باید شرایطی مانند آب و هوا، زیبایی و تعمیر و نگهداری را در نظر بگیرند. همچنین اینکه متریال سقف به اندازه کافی و بدون دردسر در دسترس باشد و موارد دیگر.

 

پوشش های صنعتی سقف از چه چیزی ساخته شده‌اند؟

بسته به نوع سقف صنعتی، سقف‌های مسطح را می‌توان از لاستیک، آسفالت، فوم اسپری، فلز و مواد مصنوعی ساخت. از آن جمله می‌توان به مصالح زیر اشاره کرد:

 

پلی اولفین ترموپلاستیک (TPO)

پلی اولفین ترموپلاستیک (TPO)

مقرون به صرفه ترین گزینه، سقف تک لایه TPO است. این پوشش سقف صنعتی دارای درزگیرهای قوی برای جلوگیری از نشت آب است. اما به اندازه سایر مواد انعطاف‌پذیر نیست و این درزگیرها می‌توانند در گرمای بیش از حد فرسوده شوند. این سقف‌های مسطح تقریباً هر 10 تا 20 سال یکبار نیاز به تعویض دارند.

 

 

 

پوشش سقف صنعتی (BUR)

پوشش سقف صنعتی (BUR)

یکی از رایج‌ترین انواع سقف‌های صنعتی پوشش‌ BUR یا Built-Up Roofing است. این نوعی متریال سقف است که در آن چندین لایه آسفالت بین صفحات لایه (یا نمد) روی عرشه سقف و عایق اعمال می‌کنند. سپس یک لایه سنگ ریزه بر روی آن نصب می‌کنند. این سیستم چند لایه می‌تواند محافظت بیشتری برای سقف صنعتی شما ایجاد کند و به طور معمول بین 15 تا 20 سال عمر می‌کند.

 

قیر اصلاح شده (MB)

قیر اصلاح شده (MB)

این یک ماده سقفی مبتنی بر آسفالت است که برای پوشش‌های مسطح و با شیب کم ساخته شده است. این نوع متریال سقفی به دلیل چند لایه بودن کاملاً بادوام است و می‌تواند دماهای مختلفی را تحمل کند. سقف‌های MB تقریباً 20 سال عمر می‌کنند.

مصالح فلزی

مصالح فلزی

طول عمر متریال فلز به ضخامت آن بستگی دارد. فلزات ضخیم و محکم گران‌تر خواهند بود، اما این نوع سقف‌ها در ساختمان‌های صنعتی نمی‌توانند دوام زیادی داشته باشند. به چند دلیل ساده: اول اینکه رسانای خوبی برای گرما هستند و این یک عیب برای آنها محسوب می‌شود.

 

در روزهای گرم سال گرما را به زیر پوشش های سقف خود در سوله های صنعتی یا کارخانجات بزرگ انتقال می دهند و هزینه های منابع سرمایشی را افزای می دهند. زیر باران سرو صدای زیادی دارند. بسیار مستعد خوردگی هستند و این ارتباطی به گالوانیزه بودن یا نبودن آنها ندارد. زیرا پوشش های گالوانیزه سقف های صنعتی از کوچکترین نقطه و به سادگی دچار خراش و آسیب می‌شوند و خوردگی را به سرعت به سایر نقاط سقف فلزی گسترش می‌دهند. همین امر طول عمر سقف‌های فلزی را کاهش داده و تعویض آنها معمولا زودتر از زمان مورد انتظار انجام می‌شود.

 

مرتبط: پرکاربردترین سقف های فلزی شیروانی  معایب و مزایا

 

پوشش های پلیمری در سقف صنعتی

پوشش های پلیمری در سقف صنعتی

پلی وینیل کلراید سخت یا (UPVC): UPVC یک متریال سقف کلاسیک با غشای پلیمری وینیل کلراید بخصوص برای پوشش‌های صنعتی است. این سقف پلیمری مقاوم در برابر اشعه ماوراء بنفش است و به خوبی بیش از 40 سال دوام می‌آورد. اگرچه ممکن است هزینه خرید اولیه سقف یو پی وی سی کمی بالاتر از سایر پوشش‌ها باشد، ولی نیازی به چک کردن سالانه ندارند و نشتی و چکه بسیار به ندرت آنها رخ می‌دهد.

 

به همین دلیل طول عمر بسیار بالاتری دارند. سپیدفام وارنا از این پانل‌ها هم برای سقف مسکونی و هم سازه‌های صنعتی خود – صاف و شیروانی – استفاده می‌کند. برای اطلاعات بیشتر لطفا با شماره‌های انتهای مقاله تماس حاصل نمایید:

 

اتیلن پروپیلن داین مونومر (EPDM): این گزینه از مواد لاستیکی مصنوعی ساخته شده است و معمولاً برای مالکان سقف های صنعتی استفاده از آن آسان است اما جذاب ترین نوع سقف تجاری نیست. EPDM یک گزینه مقرون به صرفه عالی است که تقریباً 30-20 سال دوام می‌آورد.تیلن پروپیلن داین مونومر (EPDM):

 

 

اسپری فوم: مانند سقف های فلزی، طول عمر این نوع سقف تجاری بر اساس ضخامت فوم تعیین می‌شود. در صورت انجام تعمیر و نگهداری مجدد، پوششهای سقف‌های صنعتی از جنس اسپری فوم نیز می‌توانند عمر بیشتری داشته باشند. سقف اسپری فوم نصب آسانی دارد، اما برای نصب به شرایط آب و هوایی خاصی نیاز دارد، بنابراین یافتن زمان ایده‌آل اجرا دشوار است. سرمایه‌گذاری سقفی در این نوع پوشش های فومی صنعتی باید بیش از 30 سال دوام بیاورد.

در هنگام انتخاب بهترین نوع سقف صنعتی برای سوله خود، طول عمر متریال و همچنین هزینه نصب و نگهداری آن را در نظر بگیرید. در حالی که برخی از گزینه‌ها ممکن است در ابتدا مقرون به صرفه باشند؛ مهم است که در نظر بگیرید که سقف چند سال دوام می‌آورد و چند وقت یکبار باید آن را جایگزین کنید.

 

با تولیدکننده سقف صنعتی سپیدفام وارنا (پلی روف) تماس بگیرید

کارشناسان سپیدفام وارنا می‌توانند به شما کمک کنند تا بهترین پوشش سقف صنعتی را برای سوله یا خانه خود انتخاب کنید. شما می‌توانید با مشاوران محصولات اقتصادی پلی روف در تماس باشید:

5495291 – 0911

0465839 – 0912

0465837 – 0911

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *