اولین تولید کننده سقف یو پی وی سی در ایران !

09115495291 - 09120465839- 09120465837

مشاوره با واحد فروش

خانه  »  دسته‌بندی نشدهوبلاگ   »   سوله سازی صنعتی ؛ مشاوره جهت ساخت سوله صنعتی

سوله سازی صنعتی ؛ مشاوره جهت ساخت سوله صنعتی

  • 33 بازدید
  • تاریخ انتشار: 2 هفته پیش
5/5 - (11 امتیاز)

سوله سازی صنعتی ؛ مشاوره جهت ساخت سوله صنعتی

دانستن مراحلی که در فرآیند سوله سازی صنعتی انجام می‌شود و اینکه چه شرکتی سوله نهایی شما را تولید می‌کند، مهم است. خرید سقف و دیوارپوش سوله و سایر اجزای آن از تولیدکنندگان باتجربه و معتبر و مشاوره با آنها از جمله مهمترین اقدامات اولیه جهت ساخت سازه های صنعتی و بزرگ می‌باشد.

 

سوله سازی صنعتی

در مقاله امروز پلی‌روف، به همه چیزهایی که باید در مورد روند سوله سازی صنعتی برای کسب و کار جدید خود بدانید و آنچه در این مراحل اتفاق می‌افتد، خواهیم پرداخت.

 

 

مراحل سوله سازی صنعتی

مشاوره

قبل از ساخت سوله های بزرگ همه ما یک طرح خاص در ذهن خود داریم یا حداقل تصوری از یک شغل که فقط سوله سازی صنعتی می‌تواند آن را پوشش دهد. یک متخصص یا مشاور باتجربه در طراحی سوله می‌تواند شما را در مسیر درست راهنمایی کند.

مراحل سوله سازی صنعتی

 

ما به پرسش‌های شما پاسخ می‌دهیم، پیشنهاداتی ارائه خواهیم کرد و شما را از طرح‌های جدید سوله سازی ، گزینه‌های اقتصادی و بهینه پیش رو مطلع می‌سازیم. این بخش از فرآیند به شما کمک می‌کند تا تصویری آگاهانه و واضح از آنچه می‌خواهید داشته باشید.

در طول مرحله مشاوره، درک عمیقی از خواسته خود به دست خواهید آورد و اولین گام رو به جلو را برای ساخت سوله صنعتی خود طی خواهید کرد.

وقتی در مراحل اولیه سوله سازی صنعتی هستید، سوالاتی وجود دارد که باید ابتدا آنها را لحاظ کنید:

مراحل سوله سازی صنعتی

 

  • کاربری سوله صنعتی شما چیست؟
  • ابعاد ماشین‌آلات یا مقدار محصولی که می‌خواهید در سوله خود ذخیره کنید، چقدر است؟
  • ابعاد سوله شما چقدر است؟
  • آیا نوع دیوارپوش و سقف خاصی برای سوله سازی صنعتی خود در نظر دارید؟
  • برای دسترسی به سازه بزرگ خود به چه نوع در، دریچه و دهانه‌ای نیاز دارید؟
  • آیا سوله شما به عایق نیاز دارد؟ در چه بخش‌هایی و چه نوع عایقی؟
  • آیا ساختمانی وجود دارد که برای ساخت سوله خود بخواهید از آن الهام بگیرید؟

 

ما می‌توانیم به صورت حضوری یا تلفنی تمامی موارد فوق را لحاظ کنیم و ایده‌های مسیر پیش رو را در ساخت سوله های کوچک یا بزرگ صنعتی برای شما شفاف سازی نماییم.

 

 

طراحی مفهومی در سوله سازی صنعتی

این یک مرحله هیجان‌انگیز است که در آن همه چیزهایی که در جلسه مشاوره خود بررسی کردیم را برای شروع سوله سازی جمع‌بندی می‌کنیم. زیرا متخصصان طراح ما الگوی مفهومی اولیه سوله شما را گسترش می‌دهند.

طراحی مفهومی در سوله سازی صنعتی

پس از توسعه مفاهیم طراحی، نقشه‌ها را همراه با تخمین بودجه اولیه سقف صنعتی و دیوار برای سوله سازی، اجزاء یا موارد مستثنی توسط شما در مرحله مشاوره و تحویل به محل اجرا نشان می‌دهیم.

این زمان ایده‌آلی برای شما خواهد بود تا سازنده مورد نظر خود را پیدا کنید یا در صورت تمایل، تیم متخصصان و تولیدکنندگان پلی‌روف می‌توانند ساخت سقف و دیوار سوله شما را از صفر تا صد بر عهده بگیرند. انتخاب سوله ساز معتبر و تولیدکننده باتجربه در این مرحله برای اطمینان از اینکه کل فرآیند به خوبی پیش می‌رود، مهم است.

 

 

بررسی محل ساخت سوله و ژئوتکنیک

این مرحله مهمی است که وضعیت منطقه ساختمان صنعتی، هرگونه طراحی نهایی و جزئیات ساخت و ساز سوله شما را مشخص می‌کند.

مواردی که سوله ساز شما در این مرحله باید در نظر بگیرد، عبارتست از:

 

بررسی محل ساخت سوله و ژئوتکنیک

  • شیب محل ساخت سوله
  • نوع و کیفیت خاک: (سنگی، شنی، خاک سیاه یا خاک قرمز)
  • آیا محدودیت‌هایی برای سوله سازی صنعتی در محل وجود دارد؟
  • آیا امکانات لازم برای زهکشی مناسب سوله صنعتی شما در محل وجود دارد؟
  • بررسی امنیت منطقه، خطرات طبیعی و دسترسی به زیرساخت‌های پشتیبان برای سوله سازی صنعتی.

 

بهتر است یک نظرسنجی درباره محل ساخت سوله خود و مطالعات ژئوتکنیک انجام دهید. این تحقیق شامل آزمایش خاک، سنگ‌ها، خواص سنگ بستر و توزیع گسل برای تعیین خواص مهندسی، نحوه تعامل عناصر و اجزای سازنده با ساخت و ساز پیشنهادی شما خواهد بود. همچنین دانستن اینکه عمق فونداسیون‌ها چقدر باید باشد و آیا به پایه‌های بلند نیاز است یا خیر، مهم است.

 

طراحی و برنامه‌ریزی دقیق در سوله سازی صنعتی

طراحی و برنامه‌ریزی دقیق در سوله سازی صنعتی

آیا طرح پیش فرض برای ساخت سوله خود را دوست دارید و از برآورد بودجه راضی هستید؟ آیا تحقیقات خود را تکمیل کرده‌اید و تصمیم به ساخت فونداسیون سوله خود گرفتید؟ عالی است، وقت آن است که به طرح و برنامه‌ریزی‌های اولیه پایان دهید و روی قیمت نهایی سوله صنعتی خود ساخت را شروع کنید.

در این مرحله طراحی کامل ساختمان را انجام می‌دهیم و الزامات، ابعاد، اندازه‌گیری‌ها و مشخصات دقیق مورد نیاز را بررسی می‌کنیم. همه چیز از نما و رنگ گرفته تا ابعاد دریچه‌ها و دهانه‌ها تا سقف صنعتی و دیوارها را برای سوله سازی شما پوشش می‌دهیم.

این یک فرصت عالی برای بررسی گزینه‌هایی مانند عایق، تهویه، ساخت دیوارپوش‌های داخلی، کف‌های نیم طبقه و نحوه قرار گرفتن آنها در طراحی شما است.

 

 

صدور مجوزهای تاسیس سوله

چه قصد سوله سازی در شهرک صنعتی را داشته باشید و یا در یک بیابان بایر و ایزوله، در خصوص طراحی و ساخت سازه خود، با مقررات و محدودیت‌های نهادهای مربوطه از جمله صنعت و معدن، سازمان نظام مهندسی، شیلات و … روبه‌رو خواهید شد که می‌تواند فرآیندی زمان‌بر باشد.

صدور مجوزهای تاسیس سوله

مرحله تصویب شامل تأییدیه‌های طراحی است و به بررسی اینکه آیا ساخت نهایی سوله شما مطابق با استانداردها و مقررات محلی است یا خیر می‌پردازد. برای این مرحله آماده باشید زیرا اغلب می‌تواند شامل رفت و آمدهای زیاد و گاهی سردرد باشد!

پلی روف ضمن اینکه اولین تولیدکننده سقف و دیوارپوش‌های ضدخوردگی UPVC در ایران است،  با طیف وسیعی از مشاوران و سازندگان سوله‌های صنعتی نیز ارتباط دارد و می‌تواند به شما در تهیه اسناد و دریافت مجوز کمک کند. ما همیشه آماده کمک با هر کارفرما در زمینه مشاوره و تامین مصالح صنعتی سوله سازی هستیم. اگر این سازمان‌ها به جزئیات و مستندات اضافی نیاز داشته باشند، ما خوشحال خواهیم شد که راهنمایی‌های لازم را انجام دهیم.

 

 

 

 

 

گواهینامه مهندسی

پس از برآورد بودجه طرح سوله شما برای صدور گواهینامه به مهندسین طراحی صنعتی در محل اجرای سوله سازی، ارسال و موارد زیر ارزیابی خواهند شد:

 

گواهینامه مهندسی

  • رتبه بندی باد
  • طبقه بندی نوع زمین
  • بارگیری برف
  • آزمایش خاک و غیره

 

رتبه‌بندی‌ها از درجه اهمیت متفاوتی برخوردار هستند: به عنوان مثال، اگر یک سوله تجاری یا مرکز خرید باشد، نیازهای متفاوتی نسبت به سوله مزرعه در یک ملک روستایی یا سوله سازی در شهرک صنعتی خواهد داشت.

 

 

 

تدارکات و نقشه های سوله سازی صنعتی

پس از دریافت تاییدیه از نهادهای مربوطه مانند سازمان نظام مهندسی و غیره، فرآیند تبدیل نقشه به کیت سوله آغاز می‌شود. این مرحله شامل مدیریت پیش از ساخت مانند سفارش مواد و قطعات مورد نیاز برای ساخت کیت یا بسته سوله شما است. می‌تواند شامل سفارش سوله از پیش ساخته شده یا آماده (Prefabricated Industrial Sheds) نیز باشد.

 

اقدامات اولیه برای ساخت سوله صنعتی

اقدامات اولیه برای ساخت سوله صنعتی

پس از رسیدن مواد مورد نیاز برای سوله سازی، شرکت صنعتی تولیدکننده شروع به ساخت و چیدمان قطعاتی می‌کند تا بسته سوله سفارشی شما را آماده سازد.

 

این بخش‌ها شامل موارد زیر است:

  • پرلین ها و رفترها
  • پوشش‌ها
  • پنجره‌ها
  • درها
  • فلاشینگ

اقدامات اولیه برای ساخت سوله صنعتی

  • رنگ و نماکاری
  • چفت و بست و اتصالات
  • اتصال دهنده‌ها
  • و غیره

 

سوله شما رنگ‌آمیزی شده و در کنار هم قرار می‌گیرد، پس از اینکه همه چیز ساخته شد، آماده اجرا در محل خواهد بود. این فرآیند زمان‌بر است و بسته به اندازه و طراحی سوله شما می‌تواند متفاوت باشد.

 

آماده سازی در محل

در این مرحله، سازنده سوله باید محل ساخت و اجرای سوله را آماده سازد. برای مثال حصار ایمنی موقت، حفاظ و مدیریت سیلاب، اتصال مهاربند سقف و …

 

 

 

 

زهکشی و خدمات سوله سازی صنعتی

زهکشی و خدمات سوله سازی صنعتی

ساختن فونداسیون سوله روی یک سطح جامد همیشه آسان‌تر است. منطقه‌ای که در آن قصد ساخت سوله را دارید باید تراز باشد. درختان و گیاهان باید حذف شوند و خاک اضافی باید با بولدوزر یا حذف شود یا برای هم سطح شدن خاک محل انباشته شود.

سپس زمین باید به اندازه کافی سفت و فشرده شود. اگر محل به درستی متراکم نشده باشد، بعداً ممکن است فرسایش یابد. یا اینکه پایه‌های فونداسیون به میزان قابل توجهی عمیق‌تر شوند.

 

اقدامات و الزامات آماده سازی خاک و زمین برای سوله سازی صنعتی

اقدامات و الزامات آماده سازی خاک و زمین برای سوله سازی صنعتی

  • اطمینان حاصل کنید که 5 متر زمین مسطح در اطراف محل سوله خالی از ضایعات یا درختان باشد. این امکان دسترسی آسان هنگام نصب سوله را فراهم می‌سازد.
  • نحوه دسترسی به سوله را در نظر بگیرید. زمین منتهی به سوله باید امکان دسترسی آسان به محل را فراهم کند.
  • اطمینان حاصل کنید که فشردگی خاک مطابق با مشخصات سوله صنعتی شماست و اگر محل سوله روی یک سطح شیبدار قرار دارد، ثابت و فیکس می‌ماند.

 

در سوله سازی صنعتی اطمینان حاصل کنید که تمام کارهای زهکشی ساختمان شما مطابق با مشخصات آن کامل است و هر گونه خدمات مورد نیاز در محل اجرا می‌شود مانند لوله‌کشی، برق، خط تلفن و غیره.

 

پایه ها، دال ها و پوشش های خارجی/مهاربندها

پایه ها، دال ها و پوشش های خارجی/مهاربندها

اجرای فونداسیون‌ برای یک سوله قوی با طول عمر بالا ضروری است. نحوه قرارگیری دال بتنی (اسلب بتنی) برای کف سازی سوله صنعتی اغلب می‌تواند همراه با اجرای دیوار باربر و مرحله پی ریزی انجام شود. همچنین، دال بتنی را می‌توان پس از نصب سوله نیز انجام داد. در نهایت، این به شما و سازنده شما بستگی دارد که تصمیم بگیرید چه چیزی برای پروژه شما بهتر عمل می‌کند.

همچنین باید هرگونه روسازی خارجی (اغلب به عنوان محوطه بارگیری) که نیاز دارید تا به سوله وارد یا از آن خارج شوید و همچنین اینکه چگونه نیازهای محل مانند زهکشی، حفاری، خدمات و غیره را برآورده می‌کنند، در نظر بگیرید.

 

پایه ها، دال ها و پوشش های خارجی/مهاربندها

هنگام طراحی دال بتنی یا روسازی‌های بیرونی، در نظر بگیرید که چه چیزی روی آن قرار می‌گیرد و برای چه مواردی استفاده می‌شود. هرچه بار بیشتر باشد، دال باید ضخیم‌تر باشد.

 

نصب تجهیزات داخلی در سوله سازی صنعتی

نصب تجهیزات داخلی در سوله سازی صنعتی

امکانات داخلی سوله جدید شما شامل خدماتی مانند لوله‌کشی و برق است. آفیس، سرویس بهداشتی، رختکن، اتاق ناهارخوری یا سایر وسایل داخلی همگی شامل موارد اضافی هستند که باید برای کدنویسی توسط سوله‌ساز انتخابی شما انجام شود. فقط یک طراح کلی می‌تواند مشخصات مربوط به تجهیزات داخلی سوله شما را سازماندهی کند. پس از اجرای تمامی این کارها سوله صنعتی جدید شما آماده راه‌اندازی است.

 

 

 

نقش سقف و دیوار صنعتی برای سوله سازی

انتخاب سقف و دیوار مناسب برای یک سوله صنعتی به دلایل مختلفی بسیار مهم است. در اینجا چند عامل مهم وجود دارد که اهمیت آن را برجسته می‌سازد:

 

نقش سقف و دیوار صنعتی برای سوله سازی

 

یکپارچگی ساختاری

– ظرفیت تحمل بار در سوله سازی صنعتی: مواد مناسب تضمین می‌کند که سازه می‌تواند بارهای ناشی از تجهیزات، برف، باد یا سایر عوامل محیطی را تحمل کند.

– دوام: نصب پوشش‌های باکیفیت بالا در برابر سایش مقاومت می‌کنند و طول عمر سوله را افزایش می‌دهند.

 

عایق کاری و بهره وری انرژی

– عملکرد حرارتی: عایق‌بندی مناسب به حفظ کنترل دما، کاهش هزینه‌های گرمایش و سرمایش سوله کمک می‌کند.

– صرفه جویی در انرژی: عایق بندی خوب در سوله سازی می‌تواند مصرف انرژی را به حداقل برساند و بازده کلی انرژی را افزایش دهد.

 

محافظت در برابر عوامل طبیعی

– مقاومت در برابر عوامل جوی: پوشش سقف و دیوار در برابر باران شدید، برف، باد، اشعه ماوراء بنفش و سایر شرایط آب و هوایی از سوله محافظت می کند.

– مقاومت در برابر خوردگی: انتخاب موادی که در برابر زنگ‌زدگی و خوردگی مقاوم هستند، برای طول عمر، به ویژه در محیط‌های مرطوب یا تهاجمی شیمیایی مهم است.

 

ملاحظات ایمنی

– مقاومت در برابر آتش: سقف و دیوار مقاوم در برابر آتش ایمنی سوله و ارزش افزوده آن را بالا می‌برد.

– مقاومت در برابر ضربه: پوشش‌های ساختمانی صنعتی و بادوام در سوله سازی می‌توانند در برابر ضربه‌های ناشی از ماشین‌آلات یا تجهیزات مقاومت و ایمنی را در داخل تاسیسات  صنعتی تضمین کنند.

 

زیبایی سوله

– تأثیر بصری: انتخاب نمای زیبا برای سوله می‌تواند ظاهر ساختمان را تحت تأثیر قرار دهد که ممکن است برای برندسازی یا پذیرش موثرتر در جامعه مهم باشد.

– سفارشی‌سازی: بسیاری از پوشش‌های دیوار و سقف سوله صنعتی در رنگ‌ها و پرداخت‌های متنوعی سفارشی سازی می‌شوند که می‌تواند هویت شرکت را منعکس کند.

 

الزامات نگهداری

الزامات نگهداری

– سهولت تعمیر و نگهداری: سقف و دیوارپوش یو پی وی سی در سوله و سازه‌های صنعتی به نگهداری کمتری نیاز دارند. انتخاب گزینه‌های کم تعمیر و نگهداری می‌تواند هزینه‌ها و نیروی کار طولانی مدت را کاهش دهد.

– تمیزشوندگی آسان: سوله‌های صنعتی اغلب با گرد و غبار، مواد شیمیایی و روغن سروکار دارند. انتخاب مواد پلیمری یا سقف و دیوارهای UPVC که به راحتی تمیز می‌شوند، به حفظ محیط کار ایمن کمک می‌کنند.

 

سوله آکوستیک

– کاهش نویز: برای سوله های واقع در نزدیکی مناطق مسکونی یا جایی که فعالیت های حساس به سر و صدا رخ می‌دهد، انتخاب مصالح دیواری و سقف با عملکرد صوتی خوب جهت سوله سازی صنعتی ضروری است.

 

هزینه های مقرون به صرفه در سوله سازی صنعتی

– هزینه‌های اولیه و بلند مدت: در نظر گرفتن هزینه‌های اولیه و عملیاتی بلند مدت مرتبط با مصرف انرژی، نگهداری و تعمیر نقش مهمی در فرآیند ساخت بهینه سوله ایفا می‌کند.

هزینه های مقرون به صرفه در سوله سازی صنعتی

اولین دغدغه مالکان برای ساخت سوله‌های صنعتی استفاده از مصالحی است که علاوه بر کیفیت و طول عمر بالا، مقرون به صرفه و اقتصادی باشند. در همین راستا کارخانجات صنعتی پلی‌روف (سپیدفام وارنا) بزرگترین تولیدکننده پوشش‌های سقف و دیوار یو پی وی سی UPVC در ایران، مصالح باکیفیت صنعتی خود را با قیمت بسیار مناسب و از درب کارخانه به سراسر ایران و جهان ارسال می‌نماید.

برای استعلام قیمت و مشاوره، با کارشناسان توانمند و باتجربه پلی روف تماس حاصل نمایید:

 

0465839 – 0912

5495291 – 0911

0465837 – 0911

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *