اولین تولید کننده سقف یو پی وی سی در ایران !
در این مقاله به بیان عوامل موثر در پوشش های سقفی ساختمانی اشاره خواهیم نمود ، و در ادامه یکی از بهترین متریال هایی که دارای مشخصات ویژه است معرفی خواهیم نمود .اگر شما هم علاقه مند هستید که چه عواملی در پوشش های سقفی ساختمانی موثر است ،پیشنهاد میکنم این مقاله را تا انتها مطالعه نمایید.
توسعه پايدار و محيط زيست در فعاليت هاي صنعت ساختمان توجه متخصصان امر را در اغلب كشورهاي جهان به خود جلب كرده است. از مشخصه هاي بارز و مشكل ساز صنعت ساختمان و حوزه های مرتبط با ان، در كشور به كارگيري مصالح ساختماني مدرن با استفاده از روش هاي ساخت و ساز سنتي است. اين شيوه ساخت و ساز در كشور نشان داده است كه مشكلات كمي (برآورده نكردن نيازها) و كيفي (مقاومت مناسب ساختمان ها در برابر زلزله، كوتاهي عمر مفيد بنا، فرسايش به علت عوامل اقليمي، توليد ضايعات ساختماني بيش از حد در حين اجرا، ناكارايي امكان بازيافت مصالح ساختماني و غيره) را به همراه دارد. علاوه بر اين، استفاده از كارگران غيرماهر مهم ترين دليل ناكارايي سيستم هاي رايج است. سازگار نبودن سيستم هاي ساختمان سازي و حوزه های مرتبط با آن در كشور براي كارگذاري عايق حرارتي سبب هدر رفتن مقدار زيادي انرژي در بخش ساختمان مي شود. عوامل فوق مشكلات محيط زيست و توسعه پايدار در صنعت ساختمان سازي كشور است كه نيازمند مطالعه و تحقيق و ارايه راهكارهاي مناسب جهت تعيين معياري براي انتخاب مصالح ساختماني مناسب و سيستم هاي ساختماني كارآمد براي اهداف مختلف و در اقليم هاي متفاوت است. علاوه بر اين استفاده بيش از حد از منابع طبيعي نيز آسيب هاي جبران ناپذيري به محيط زيست وارد مي كند.
سيستم هاي ساختماني جديد براي پاسخ گويي به نيازهاي زيست محيطي و توسعه پايدار در صنعت ساختمان در اغلب كشورها (مثل توليد صنعتي، پيش ساخته، استفاده بهينه از مصالح ساختماني، صرفه جويي در مصرف انرژي در صنعت ساختمان، امكان بازيافت مناسب مصالح ساختماني و در نهايت اقتصادي كردن بخش ساختمان) شكل گرفته است. از اين نوع سيستم هاي ساختماني مي توان به سيستم ساختماني با استفاده از تکنولوژی روز ، سبك و مقاوم اشاره كرد كه در دهه گذشته با توجه به مشخصات فوق در كشورهاي پيشرفته به كار گرفته شد. در مقاله حاضر سعي شده است مشكلات مهندسي محيط زيست و توسعه پايدار در صنعت ساختمان سازي وحوزه های مرتبط، كشور مورد بررسي و مطالعه قرار گيرد و با مشخص كردن معيارهايي جهت به كارگيري اين نوع سيستم هاي جديد ساختماني با استفاده از امكانات بالقوه و بالفعل صنعت ساختمان و ساخت و ساز كشور و معرفي قابليت هاي اين نوع سيستم هاي ساختماني سبك و مقاوم ، براي پاسخ گويي به بعضي از مشكلات فوق تجزيه و تحليل شود.
مجموع عوامل ساختمانی و صنعتی هر کشور تابعی از نظام های حاکم بر آن جامعه است و اگرچه در برنامه ریزی ها، کشورها از الگوهای نسبتاً مشابه و مشخصی پیروی کرده و ابزارهای مورد نیاز را مطابق با قواعدکلی متناسب با شرایط منطقه ای خودشان تهیه و تنظیم می کنند ولی به علت ساختارهای متفاوت سیاسی و اقتصادی – اجتماعی موجود در هر کشور ویژگیهای متفاوتی، آنها را از یکدیگر متمایز می سازد. بنابراین، موضوع بررسی الگوهای برنامه ریزی و تهیه طرح های توسعه را نمی توان به صورت موضوعی مجزا و منفرد بررسی کرد، زیرا این نوع برنامه ریزی یکی از سطوح برنامه ریزی کالبدی است که سیاست های آن باید به طور کامل با سیاست های فضای سطوح بالاتر انطباق داشته باشد به عبارتی، شناسایی ساختار کلی نظام برنامه ریزی فضایی هر کشور شرایط اولیه برای تبیین جایگاه مطالعات استفاده از متریال های جدید با خواص بهینه به جای متریال های سنتی. علاوه بر این قوانین و مقررات مرتبط با وضعیت نظام برنامه ریزی بستر اجرایی الگوهای طرح ریزی محسوب می شود و آشنایی با آن از شرایط لازم برای شناسایی الگوهای ساخت وساز به شمار می آید. همچنین بررسی عملکرد نهادها و سازمان های مسئول در امر برنامه ریزی ، ابزارها و روش های اجرایی، در نهایت به شناسایی الگوهای ساخت و ساز شهری در هر کشور منجر می گردد ، بدیهی است که شناخت و یا به کارگیری هر الگویی بدون لحاظ نمودن عناصرفوق الذکر، موجب عدم کارکرد صحیح الگو و یا ناکارایی آن خواهد شد .با تغییر ساختارهای ساخت و ساز و متریال های موجود در جهان هر کشوری متناسب با شرایط خود به استفاده و تغییر روش های قدیمی خود روی آورده است.
در قار ۀ آمریکا، کشور ایالات متحده آمریکا واجد نظام کنترل ساختمان بسیار کارآمد، روان و درعین حال مطمئن همراه با حداکثر رعایت حقوق ثالث در طرح های توسعه و بهترین مقررات کیفی و استاندارد فنی ساختمانی. کشورهای استرالیا و مالزی با موازین کنترل ساختمانی بسیار دقیق و کارآمد الگوی مناسبی برای کلیۀ کشورهای در حال توسعه محسوب می شود و فنلاند, سوئد ،, دانمارک نیز نظا م های قابل قبولی در این زمینه به چشم می خورد . با این وجود به نظر می رسد نظام حاکم بر ساخت و ساز کشورها دارای ساختاری تعریف شده و پایدار است.
نتایج حاصل از بررسی نظام ساخت و ساز شهری در فرانسه نشان می دهد قوانین حاکم برجنبه های شهرسازی کارهای عمرانی و ساختمانی بر حسب سلسله مراتب عبارتند از: قانون شهرسازی ، مقررات
ملی شهرسازی ، که حاوی ضوابط کاربری اراضی است و چنانچه قرار باشد در یک منطقه شهری طرح شهرسازی ویژه ای اجرا شود برای همان منطقه طرح های موضعی موسوم به زوپ 8 یا زاک 9 تهیه و تصویب می شود. در این کشور فقط صدور پروانه ساختمان برای طرح های عمرانی بزرگ با مساحت بیش از ده هزار متر مربع یا ارتفاع بیش از 50 متر یا عملیاتی که واجد اثر زیست محیطی می باشد مستلزم نظرخواهی عمومی است . در کشور فرانسه بیمه کیفیت ساختمان جدی تر از کشورهایی اروپایی دیگر است و برای ضمانت تعهد ده ساله مذکور، خریدن بیمه نامه جهت ساختما ن های مسکونی غیرشخصی ساخت و فروش اجباری است. در این کشور استفاده از متریال های که موجب بهینه شدن مصرف انرژی در ساختمان و طول عمر مفید محصولات و دارا بودن خواص اضافی که در حین عایق بودن از الودگی های صوتی نیز جلوگیری می کند حائز اهیمت است مانند استفاده از صنایع پلیمیری و پوشش های یو پی وی سی یکی از این راه حل ها است.
کشور های در حال توسعه نیز شروع به اصلاح سیستم ساخت و ساز و پروژه های عمرانی خود برای بهینه کردن مصرف انرژی و بکارگیری از متریال های جدید در صتعت ساخت و ساز و پروژه های عمرانی خود جهت به روز کردن و جایگزین شدن به جای روش های سنتی کرده اند. به عنوان مثال کشورهای حوزه خلیج فارس مانند عمان، قطر، امارات و کشورهایی مانند نپال با گسترش این دیدگاه به بررسی و پژوهش در مورد بازنگری استفاده از متریال های سنتی و بهبود شیوه های گذشته و جایگزین کردن این متریال ها و شیوه های موجود به جای شیوه های سنتی پرداخته اند. حتی پا را فراتر از آن نهاده و سعی کرده اند که روش های تولید آن را نیز در کشور خود راه اندازی کنند یکی از این متریال ها پوشش های سقفی در پروژه های عمرانی بوده است که به علت مجاورت طولانی در برابر نور آفتاب و عوامل جوی دچار آسیب های فراوانی نسبت به سایر متریال های استفاده شده، در پروژه های عمرانی است. در این کشورها استفاده از متریال های پلمیری و پوشش های یو پی وی سی به علت ویژگی هایی که دارند برای بهینه کردن مصرف انرژی و حفظ محیط زیست مورد استفاده قرار می گیرد. برخی از ویژگی های پوشش های یو پی وی سی که جایگزین ورق های فلزی و متریال های سنتی موجود در بازار است به این شرح می باشد: مقاوم و سبک، نصب آسان، هزینه پایین زیرسازی، عایق بودن، بدون خوردگی و پوسیدگی، آگوستیک صوتی و ضریب انتقال حرارت پایین است. در کشور ما نیز بعد از بررسی های انجام شده برای بهینه سازی صنعت ساخت و ساز در حوزه های عمرانی این صنعت به کشور ما نیز وارد شده و تولید کنندگان به تولید این نوع پوشش ها روی آوردند مانند شرکت سپید فام وارنا که با بهره گیری از دانش فنی به روز و استفاده از نیروی متخصص داخلی، محصولی را تحت برند پلی روف اریکا روانه بازار کرده است که علاوه بر دارا بودن ویژگی های متریال های موجود در بازار ایران بر بهبود و بهینهسازی آن همت گماشته و محصولی را تولید کرده که علاوه بر بهینه سازی مصرف انرژی، دوستدار محیط زیست نیز هست. زیرا با گران شدن حامل های انرژی در کشور و مشکلات اقتصادی موجود که گریبانگیر اکثر فعالان در حوزه های مختلف صنعت شده است، آنها نیز خواهان استفاده از محصولاتی هستند که دارای طول عمر مفید بالاتر و کاهش هزینه ها در سوله های تولیدی خود می باشند. همچنین استفاده از عایق هایی نظیر پشم سنگ و پشم شیشه که در مناطق سردسیر کشور مرسوم تر از جاهای دیگر کشور است به دلیل آسیب های اثبات شده در این حوزه، دیگر کمتر مورد استفاده قرار می گیرد، بنابراین استفاده از پوشش های یو پی وی سی را که نیاز کمتری به عایق دارند و در اکثر موارد پوشش های یو پی وی سی را بدون عایق روی قوطی کشی های سقف نصب می کنند را ضروری تر کرده است. بنابراین با توجه به مطالب فوق می توان این گونه نتیجه گیری کرد که با توجه به نیاز مناطق مختلف کشور و تنوع آب و هوایی موجود پوشش های سقفی یو پی وی سی می تواند نیازهای مختلف را در حوزه های مختلف کشور برطرف نماید و جایگزین مناسبی برای پوشش های مرسوم و سنتی در این حوزه باشد.
نحوه سفارش پوشش های سقفی ساختمانی نوین:
شما می توانید برای سفارش پوشش سقفی upvc با کارشناسان فروش کارخانه سپید فام وارنا در ارتباط باشید .اطلاعات تماس کارخانه در صفحه ارتباط با موجود می باشد