اولین تولید کننده سقف یو پی وی سی در ایران !

09115495291 - 09120465839- 09120465837

مشاوره با واحد فروش

خانه  »  وبلاگ   »   نحوه آب بندی سوله + سقف سوله

نحوه آب بندی سوله + سقف سوله

  • 218 بازدید
  • تاریخ انتشار: 4 ماه پیش
4.9/5 - (18 امتیاز)

نحوه آب بندی سوله + سقف سوله

 

وقتی آب و هوای پاییزی‌ فرا می‌رسد، همیشه باید مطمئن شوید که سوله شما به تجهیزات آب بندی مجهز است و در برابر نفوذ آب، نشت، رطوبت، کپک و … مقاوم است. با این حال، بسیاری از افراد تنها به ایمنی خانه، ویلا یا باغ خود می‌پردازند و آب بندی سوله دام یا کشاورزی خود را نادیده می‌گیرند.

آب بندی سوله

سوله‌های کشاورزی از وسایل مختلفی مانند تجهیزات باغبانی، مواد غذایی، ابزار برقی و غیره محافظت می‌کنند. آب بندی سوله‌‌ مرغداری یا گاوداری نیز به دلیل سروکار داشتن با موجودات زنده از اهمیت بسیار بیشتری برخوردار است. بنابراین در هر حال باید سوله خود را از بالا تا پایین ضد آب کنید و مطمئن شوید که داخل آن از هرگونه خطر ناشی از نم یا باران در امان است.

ما در این راهنما به بررسی چگونگی ضد آب کردن سوله از فونداسیون تا سقف می‌پردازیم. این مقاله برای همه انواع سوله‌ها کاربرد دارد، حتی سوله‌های صنعتی. بنابراین چنانچه مایل هستید بدانید چگونه سوله خود را آببندی کنید یا چه کار کنید که بدون آب بندی سوله، سقفی ضد آب بسازید، با ما همراه شوید.

 

نحوه آب بندی کف سوله

کف، پایه یا فونداسیون سوله شما یکی از سخت‌ترین قسمت‌ها برای آب بندی است. در عین حال، سهولت دسترسی شما به کف سوله می‌تواند به نحوه نصب آن بستگی داشته باشد. ولی نگران نباشید، زیرا هنوز کارهای زیادی است که می توانید انجام دهید. بهتر است سوله خود را در مکانی خشک که نور زیادی از خورشید دریافت می‌کند بسازید و آن را طوری اجرا کنید که با زمین تماس نداشته باشد. یکی از موثرترین روش‌ها برای ضد آب کردن کف سوله، ساخت زیرسازی است که در برابر نفوذ آب از پایین، مقاومت کند. همچنین اگر سوله شما یک سازه پیش ساخته است، همیشه می‌توانید پایه‌ای را در زیر آن جهت مقاوم‌سازی طراحی کنید.

نحوه آب بندی کف سوله

بسیاری از افراد برای انتخاب فونداسیون سوله دام یا سوله باغ خود، بتن ریخته شده یا بلوک را انتخاب می‌کنند. بتن یک مصالح ساختمانی محکم برای فونداسیون سوله شما است. همچنین توصیه می‌کنیم در صورت امکان سیستم زهکشی در اطراف پایه سوله خود اضافه کنید. گزینه‌هایی برای این کار شامل اضافه کردن یک خندق شن یا ساخت یک زهکش فرانسوی است که یک لوله تخلیه در یک ترانشه پر از شن است. آب بندی ناحیه بین فونداسیون و پایه سوله در داخل و خارج یکی دیگر از روش‌های موثر عایق رطوبتی است اما این کار بعد از ساخت سوله سخت‌تر می‌شود.

 

چگونه دیوارهای سوله را آب بندی کنیم؟

ضد آب کردن دیوار سوله به طور قابل توجهی آسانتر از کف است، به خصوص پس از ساخت. دیوارها اغلب از مسائلی مانند رطوبت، کپک و نشتی رنج می‌برند. بنابراین همیشه ایده خوبی است که مقاومت دیوارهای سوله خود را در برابر آب به حداکثر برسانید. این امر به ویژه در مورد سوله‌های انبار یا کشاورزی که محل ذخیره مواد غذایی هستند، صادق است.

روش‌های زیادی برای آب بندی دیوارهای سوله شما وجود دارد. اولین مورد این است که اگر زیرسازی شما با چوب انجام شد، آن را با یک پوشش ضد آب بپوشانید. این نه تنها به آب‌بندی آن در برابر نشتی کمک می‌کند، بلکه آن لایه رنگ تازه، به دیوارهای سوله شما جلوه‌ای نو می‌بخشد. توجه داشته باشید که این روش فقط در دور نگه داشتن آب از دیوارهای سوله که کاملاً سالم هستند  – بدون ترک‌خوردگی دیوار یا نشتی قبلی – موثر است، هر چند به جلوگیری از نفوذ بیشتر آب نیز کمک می‌کند.

چگونه دیوارهای سوله را آب بندی کنیم؟

 

یکی دیگر از روش‌های آب بندی دیوارهای سوله، افزودن لایه بیرونی یا سایدینگ ضد آب است. سایدینگ، بیشتر به پوسته در بیرونی‌ترین بخش ساختاری دیوار اشاره دارد. هنگام خرید دیوارپوش سوله، چند گزینه ضدآب پیش رو دارید. به عنوان مثال، یو پی وی سی UPVC یک ضد آب سخت و اقتصادی برای پوشش دیوارها است که به نگهداری بسیار کمی نیاز دارد. چوب شاید رایج‌ترین شکل سایدینگ سوله باشد اما مقاومت لازم را در برابر آب و کپک ندارد. بخصوص برای سوله‌های دامداری یا گاوداری عایق مناسبی نیست. از طرفی فلز، عایق ضعیف حرارتی و برودتی است و باعث هدررفت انرژی و آسیب به دام‌ها و محصولات غذایی در سوله‌ها می‌شود.

رنگ ضد آب نیز گزینه دیگری برای حفاظت از دیوارهای سوله است. زیرا باعث می‌شود سوله شما در برابر رطوبت و باران مقاوم‌تر شود و حتی ظاهر بهتری پیدا کند.

چگونه سقف سوله شیروانی خود را آب بندی کنیم؟

 

سقف سوله به طور طبیعی بار سنگین باد، برف، بارش و پرتاب‌ها را تحمل و از کل سازه شما در برابر آنها محافظت می‌کند. وقتی سوله‌ شیروانی خود را آب بندی می‌کنید، سرمایه‌گذاری عظیمی انجام می‌دهید که قطعا بر دوام و طول عمر بالای آن تاثیر فزاینده‌ای دارد. اگر به دنبال خرید سقف جدید برای سوله باغ و دام خود هستید، باید هزینه، دوام، طول عمر و سهولت نصب را همراه با مقاومت آن در برابر آب در نظر بگیرید. ممکن است انتخاب از میان متریال‌های سقفی کار دشواری باشد، اما در این راهنمای مفید، ما در مورد بهترین مصالح سقف ضد آب سوله، و حتی متریالی سقفی که در حالت عادی به آب بندی نیاز ندارد، صحبت خواهیم کرد.

چگونه سقف سوله شیروانی خود را آب بندی کنیم؟

نکته مهم دیگر علاوه بر روش‌های آب بندی سقف شیروانی برای سوله جنس یا متریال ورق‌ها است. از جمله مصالح رایج برای سقف شیروانی در سوله‌ها شامل نمد، شینگل و ورق‌های فلزی سبک وزن هستند. اگرچه همگی در هنگام نصب برای اولین بار از مقاومت خوبی در برابر آب برخوردار هستند. با این حال، این مواد طول عمر و دوام بسیار متفاوتی دارند.

به عنوان مثال، نمد یا felt (متشکل از سلولز چوب یا مواد مصنوعی مانند فایبرگلاس/پلی استر)؛ سقفی در ابتدا بسیار مقرون به صرفه است. اما تنها حدود 10 سال دوام می‌آورد و می‌تواند بسیار مستعد نشتی، پارگی و موارد دیگر باشد. یا ورق‌های گالوانیزه سقفی که با وجود پوشش فلز روی یا زینک اما بسیار مستعد خوردگی و زنگ‌زدگی در مناطق مرطوب هستند. بسته به شرایط، عمر مفید برخی از آنها به 15 سال نیز نمی‌رسد. بنابراین مهم است که هنگام انتخاب سقف سوله جدید خود، تعمیر و نگهداری آن را در آینده در نظر بگیرید.

 

انتخاب بهترین سقف ضد آب سوله

علاوه بر جنس سقف، شکل هندسی و میزان هم‌پوشانی ورق‌ها نیز مهم است. یو پی وی سی ماده‌ای که از آن به عنوان محکم‌ترین و ضد‌آب‌ترین متریال ساخت در و پنجره یاد می‌شود؛ این بار با تکنولوژی جدید و روش‌های سبک‌سازی، به صورت ورق دیوار و سقف سوله ضد آب خودنمایی می‌کند. پوشش‌های UPVC که در شرکت سپیدفام وارنا تولید و عرضه می‌شوند؛ بدون نیاز به عایق با هم‌پوشانی عالی و وزن سبک خود، علاوه بر آب بندی سقف سوله، به کاهش هزینه‌ها در آینده کمک زیادی می‌کنند.

انتخاب بهترین سقف ضد آب سوله

نکته بعدی که شاید مهمترین عامل در آب بندی سقف سوله باشد – پس از انتخاب نوع پوشش‌ بام – نصب صحیح آن است. فرایند زیرسازی سقف باید به درستی اجرا شود و با محیط مطابقت داشته باشد. همچنین نصب ناودان باکیفیت ضروری است، زیرا به شما اطمینان می‌دهد که بیشترین میزان بارش نیز می‌تواند به راحتی و بدون آسیب، از پشت بام تخلیه شود. محصولات سپیدفام وارنا همه موارد فوق را با موفقیت پاس کرده است و بدین ترتیب در سالهای اخیر به پرتقاضاترین متریال سقفی برای سوله در متراژهای بالا تبدیل شده است.

 

عایق رطوبتی سوله ؛ درب و پنجره

دو عنصری که نباید فراموش کنید درها و پنجره های سوله شما هستند. اینها باید از اولویت‌های اصلی شما در هنگام ضد آب کردن سوله باشند، زیرا آنها از رایج‌ترین نقاط ضعیفی هستند که آب باران و بخار آب از این طریق وارد می‌شوند. روش‌های زیادی برای آب بندی درها و پنجره‌های سوله‌ وجود دارد، اما این کاملاً به ساخت سوله شما بستگی دارد. برای مثال بعید است که یک سوله چوبی و سبک وزن بتواند وزن شیشه دوجداره را تحمل کند.

 

عایق رطوبتی سوله ؛ درب و پنجره

چندان مهم نیست که چه نوع سازه‌ای دارید، چند کار وجود دارد که می‌توانید برای آب بندی موثر پنجره‌ها و درهای سوله انجام دهید. مهم است که قاب های در و پنجره را به درستی نصب کنید. زیرا فریم‌هایی که به درستی آب بندی نشده‌اند یا با قاب پنجره متناسب نیستند؛ می‌توانند هدف اصلی برای ورود آب باشند. اطمینان از اینکه درب سوله شما تا حد امکان به خوبی در چارچوب قرار می‌گیرد نیز حیاتی است. این نه تنها از ورود آب بلکه از ورود هوای سرد و مرطوبت جلوگیری می‌کند. هر شکافی در چارچوب در و پنجره شما نیز باید درزگیری شود.

یکی از بزرگترین مزایای UPVC برای سقف، دیوار، در و پنجره – نسبت به سایر مواد چون چوب و آلومینیوم – توانایی آن در مقابله با همه نوع آب و هوا است. در حالی که چوب مستعد پوسیدگی و فلز مستعد زنگ‌زدگی است، UPVC به دلیل خواص ضد آب و استحکام بالای خود، قادر به مقابله با باد، باران، تگرگ، برف سنگین و نور خورشید است.

 

روش‌های دیگر برای آب بندی سوله

نصب ناودان و سیستم زهکشی مناسب

نصب ناودان و سیستم زهکشی مناسب

گزینه‌های زیادی برای مالکانی وجود دارد که به دنبال آب بندی و زهکشی سوله خود هستند. بسیاری از گزینه‌های سنتی مانند ناودان‌های چدنی احتمالاً بسیار سنگین خواهند بود، اما خوشبختانه مجموعه عظیمی از ناودان‌های سبک وزن یو‌پی‌وی‌سی وجود دارد که گزینه مناسبی برای سوله‌ها هستند. بنابراین باز هم برمی‌گردیم به متریال محبوب UPVC در سوله‌سازی!

ناودان به کنترل بهتر هر آبی که از سقف شما می‌ریزد کمک می‌کند. بدون سیستم ناودانی موثر، آب باران بر دیواره‌های سوله می‌پاشد و بر روی سقف، انباشته شده چاله ایجاد می‌کند. البته که همه این موارد منجر به مشکلات زیادی مانند ایجاد رطوبت، کپک، نشتی سقف و موارد دیگر خواهد شد.

اکثر سیستم‌های ناودانی از چند سینی ناودانی تشکیل شده‌اند که آب را از پشت‌بام و لوله‌های پایینی جمع‌آوری می‌کنند و آن را به طور ایمن به زمین منتقل کند. از آنجا، آب به سیستم‌های مختلف مانند مخازن آب، زهکش‌ها یا رسوبات خاک پرتاب می‌شود. بهترین سیستم آب بندی سوله از جمله ناودانی و زهکشی بستگی به شرایط شما دارد. به عنوان مثال، اگر می‌خواهید آب را برای استفاده در زمین یا باغ خود جمع‌آوری کنید، مخازن آب بسیار مفید هستند. در غیر اینصورت، کاربرد زیادی ندارند.

 

 

 

 

 

 

طراحی تهویه مناسب

طراحی تهویه مناسب

یکی دیگر از روش‌های آب بندی سوله طراحی تهویه است. اگر با رطوبت موجود در سوله خود دست و پنجه نرم می‌کنید، نصب تهویه قطعاً ارزش آن را دارد. تهویه کافی اجازه می‌دهد تا هوای مرطوب خارج شود، که هم به جلوگیری از مشکلاتی مانند رطوبت و کپک زدن کمک می‌کند. این کار ماندن در فضای داخل سوله را هم برای شما و هم دام راحت‌تر می‌سازد. افزودن تهویه به سوله بسیار آسان است و بسیاری از روش‌های اجرای آن همان مراحل نصب در خانه هستند. خوشبختانه، بهبود تهویه برای سوله شما نیز کاملاً ساده است. زیرا بسیاری از تولیدکنندگان دستورالعمل‌های راحتی را با محصولات خود ارائه می‌دهند. بنابراین سوله شما می‌تواند در عرض چند ساعت به خوبی تهویه شود.

 

جلوگیری از رشد خزه و گیاه

جلوگیری از رشد خزه و گیاه

 

چنانچه سوله شما در میان گیاهان و درختان واقع شده است: برای مثال سوله دامداری یا کشاورزی یا سوله باغ، بسیار مهم است که از رشد بیش از حد گیاهان در نزدیکی آن اجتناب کنید. گیاهان برای زنده ماندن به مقدار زیادی آب نیاز دارند، به این معنی که اگر سوله شما نزدیک آنها باشد، رطوبت خود را به آن انتقال می‌دهند. زیرا گیاهان رطوبت و آب‌های زیرزمینی را به سمت خود می‌کشند.

در این صورت انتقال گیاهان ایده خوبی است. هر گونه گل، درختچه یا محصولی که در نزدیکی سوله شما رشد می‌کند باید به منظور آب بندی بهتر سوله منتقل شوند تا به طور موثرتری از سوله در برابر رطوبت محافظت شود.

 

افزودن عایق

 

افزودن عایق

عایق یک عامل بسیار مهم در آب بندی سوله است. زیرا عایق موثر به سوله کمک می‌کند تا نفس بکشد و رطوبت اضافی موجود در هوا از بین می‌رود. عایق‌کاری سوله شما همچنین فضای داخلی آن را بسیار راحت‌تر می‌کند. این عایق می‌تواند برای کف، دیوار، سقف و غیره استفاده شود.

 

 

 

 

چگونه سقف سوله خود را بدون عایقکاری آب بندی کنیم؟

در این مقاله به مهمترین روش‌های آب بندی سوله‌ و راهکارهای محافظت از آنها اشاره کردیم. بهترین زمان برای ایجاد این تغییرات در سوله در ماه‌های گرمتر سال است. زیرا اکثر این پروژه‌ها برای انجام موفقیت‌آمیز به هوای خشک نیاز دارند.چگونه سقف سوله خود را بدون عایقکاری آب بندی کنیم؟

 

ما در شرکت سپیدفام وارنا به شما ماهی نمی‌دهیم بلکه ماهیگیری یاد می‌دهیم. زیرا محصولات سقف و دیوارپوش یو پی وی سی خود را از صفر تا صد بدون نیاز به عایقکاری برای شما نصب می‌کنیم. به این ترتیب شما یک سوله ضد آب خواهید داشت بدون آنکه نگران تغییرات آب و هوایی یا هزینه‌های تعمیر و نگهداری در آینده باشید.

وزن سبک، قیمت مناسب و خواص ضدخوردگی محصولات سپیدفام وارنا، آن‌ها را به پوشش‌هایی با طول عمر 50 ساله تبدیل می‌کند.

برای اطلاعات بیشتر و استعلام قیمت اقتصادی این پوشش‌ها، لطفا با مشاوران ما در ارتباط باشید:

5495291 – 0911

0465839 – 0912

0465837 – 0911

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *