اولین تولید کننده سقف یو پی وی سی در ایران !

09115495291 - 09120465839- 09120465837

مشاوره با واحد فروش

خانه  »  وبلاگ   »   راهنمای ورق پی وی سی : نصب ، مزایا و مقایسه سقف PVC و UPVC

راهنمای ورق پی وی سی : نصب ، مزایا و مقایسه سقف PVC و UPVC

  • 44 بازدید
  • تاریخ انتشار: 4 هفته پیش
5/5 - (12 امتیاز)

راهنمای ورق پی وی سی : نصب ، مزایا و مقایسه سقف PVC و UPVC

ورق سقف پی وی سی یا polyvinyl chloride roofing sheet به دلیل وزن سبک و قیمت مناسب در صنعت ساخت و ساز محبوبیت زیادی پیدا کرده است. این ورق‌ها که از پلی وینیل کلراید (PVC) ساخته می‌شوند، به دلیل دوام، نگهداری کم و انعطاف‌پذیری معروف هستند. تولیدکنندگان، آنها را به گونه‌ای مهندسی می‌سازند که بتوانند در برابر آب و هوای سخت، اشعه ماوراء بنفش و سایر شرایط محیطی مقاومت کنند. با تمام این کیفیت‌ها، این ورق‌ها از جمله انتخاب‌های مناسب برای کاربردهای مسکونی و حتی صنعتی هستند. علی‌رغم سبک بودن، ماهیت مستحکم آنها فرآیند نصب را ساده می‌کند و روش‌های سقفی بهینه را برای انواع ساختمان‌ها فراهم می‌سازد.

ورق پی وی سی

 

در مقاله امروز پلی روف همه چیز را از تولید تا مزایا و معایب و هر آنچه را که باید در مورد ورق‌ پی وی سی بدانید بررسی می‌کنیم. اگر صاحب خانه‌ای هستید که به دنبال نصب ورق سقف برای خانه جدید خود می‌باشید، یا یک متخصص ساختمانی که به دنبال اجرا در پروژه‌های تجاری، صنعتی یا بازسازی ساختمان‌ها هستید، با خواندن این راهنما اطلاعات خود را درباره ویژگی‌های ورق های پی وی سی آپدیت کنید و برای سقف خود تصمیمی آگاهانه بگیرید.

 

 

ورق سقف پی وی سی چیست؟

ورق سقف پی وی سی چیست؟

پلی وینیل کلراید که به اختصار PVC نامیده می‌شود، یک پلیمر پلاستیکی مصنوعی است که در کاربردهای متعددی از جمله سقف استفاده می‌شود. تولیدکنندگان ورق PVC را با ترکیب متریال پی وی سی با سایر مواد افزودنی و تقویت کننده‌ها طراحی می‌کنند. اینها با هم یک ماده انعطاف‌پذیر و بسیار مقاوم را تشکیل می‌دهند که یک انتخاب عالی برای سقف ساختمان‌های مسکونی و تجاری است. این ورق‌ها شامل یک غشای تک لایه با دو لایه وینیل است.

از آنجایی که این ورق های سقفی پرتوهای شدید UV را دور می‌کنند، تولیدکنندگان آنها را در رنگ‌های سفید یا سایه‌های روشن‌ رنگ‌آمیزی می‌کنند. در مقایسه با سایر گزینه‌های سنتی مانند پانل های فلزی و سقف‌های بتنی، نصب این پوشش‌های سقفی نوآورانه، آسانتر است.

 

 

ترکیبات PVC

ترکیبات PVC

طی مراحل تولید ورق‌ های پی وی سی، رزین وینیل با نرم کننده‌ها، مهارکننده‌های نور ماوراء بنفش، تثبیت کننده‌های حرارتی، بایوسیدها و رنگدانه‌های رنگی ترکیب می‌شود. غشاها به طور کلی از یک اسکریم تقویت کننده پلی استر تشکیل شده‌اند که سازندگان آن را بین دو لایه از مواد PVC قرار می‌دهند. لایه بیرونی حاوی مواد افزودنی است که آن را در برابر اشعه ماوراء‌بنفش مقاوم و از خشک شدن آن جلوگیری می‌کند. این لایه بیشتر از نرم کننده‌ها تشکیل می‌شود، زیرا انعطاف پذیری ورق را افزایش می‌دهند.

 

انواع ورق پی وی سی

انواع ورق پی وی سی

مردم به دلایل متعددی از ورق و همچنین غشای پی وی سی استفاده می‌کنند. در حالی که برخی آنها را برای افزایش زیبایی می‌پسندند، دیگران به دلیل وزن سبک و قیمت ارزانتر نصب می‌کنند. میزان حفاظت ارائه شده توسط سقف‌های پلاستیکی پی وی سی به ترکیب مواد استفاده شده توسط سازنده بستگی دارد. انواع سقف PVC در انواع زیر وجود دارد:

 

ورق موجدار

ورق موجدار

ورق های موجدار پی وی سی مناسب سوله‌های کشاورزی، سقف پارکینگ و سوله‌های صنعتی بوده و دوام نسبتا مناسبی دارند. بر خلاف ورق های سقف تخت، PVC موجدار به راحتی آسیب نمی‌بیند. آنها را می‌توان به موارد زیر طبقه‌بندی کرد:

 

قیر: پوشش‌های پی وی سی ساخته شده با قیر علاوه بر سبک بودن، مقاومت خوبی در برابر آب دارند. بنابراین بهترین استفاده را در گاراژها، سوله‌ها و سازه‌های پارکینگی پیدا می‌کنند.

ورق موجدار

 

 

PVC Plastisol: پلاستیزول‌ها خمیرهایی هستند که از ذرات ریز پلی وینیل کلراید (PVC) در نرم کننده‌های مایع معلق هستند. پلاستیزول‌ها شامل مقادیر کمی از تثبیت کننده‌ها، رنگدانه‌ها و پرکننده‌ها هستند. نسبت PVC به نرم کننده وزنی 50/50 است. این ورق ها در برابر خراشیدگی و آسیب مقاوم هستند. اگرچه طول عمر آنها 15 تا 20 سال است، اما با نگهداری مناسب می‌توانند بیش از این هم دوام بیاورند.

PVC Plastisol

 

 

ورق های پلی استر رنگ شده: پلی استرها ارزانترین رزین اولیه برای پوشش‌های بیرونی ورق‌های سقفی فلزی و پی وی سی هستند. آنها پوشش سخت و مقاومی در برابر خش و رنج تنوع رنگ وسیعی دارند، اما در معرض اشعه ماوراء بنفش (فرابنفش) مستعد پودر شدن هستند.

 

PVC Plastisol

 

 

ورق صاف

این ورق‌ها بیشترین کاربرد را در مجتمع‌های صنعتی و ساختمان‌های تجاری دارند. ورق پی وی سی صاف به دلیل دوام خود محبوب هستند و می‌توانند هنگام قرار گرفتن در شرایط آب و هوایی نسبتا سخت مقاومت کنند. علاوه بر این، آنها نیاز به تعمیر و نگهداری کمی دارند که آنها را به گزینه‌ای ایده‌آل برای انبارها، تاسیسات تولیدی و سوله‌های خرده فروشی و فروشگاهی تبدیل می‌کند.

ورق صاف

 

جدا از این دو شکل اصلی، ورق‌های سقف PVC در اشکال مختلف دیگری نیز موجود هستند که می‌توانند بر اساس نیاز و کاربری پروژه، شخصی‌سازی شود.

 

ساخت و تولید ورق پی وی سی

 

مواد اولیه مورد نیاز

این موارد شامل موارد زیر است:

 

مونومر وینیل کلراید: این محلول که با نام VCM نیز شناخته می‌شود، از واکنش بین کلر و اتیلن به دست می‌آید و ماده ضروری تولید سقف PVC است.

رزین PVC: از پلیمریزاسیون مولکول‌های وینیل کلراید تشکیل می‌شود و ساختار پایه محلول‌های سقف PVC سازه را تشکیل می‌دهد.

نرم کننده‌های ورق پی وی سی: تولیدکنندگان آنها را به رزین اضافه می‌کنند تا انعطاف‌پذیری و کارایی آن را افزایش دهند.  اگرچه اکثر تولیدکنندگان از نرم کننده‌های بر پایه فتالات استفاده می‌کنند، اما نرم‌کننده‌های زیست پایه به دلیل عدم تخریب محیط زیست محبوب‌تر هستند.

رزین PVC

تثبیت کننده‌ها: آنها به جلوگیری از تخریب ورق پی وی سی در طول فرآیند تولید کمک می‌کنند. آنها باعث پایداری حرارتی ورق‌های سقفی می‌شوند و از اکسید شدن آن جلوگیری می‌کنند.

پرکننده‌ها و رنگدانه‌های پی وی سی: تولیدکنندگان سقف پی وی سی از پرکننده‌ها و رنگدانه‌های مختلفی برای افزایش خواص یا افزودن رنگ به ورق‌ها استفاده می‌کنند.

 

مراحل تولید ورق پی وی سی

ساخت پروفیل‌های پی وی سی شامل یک فرآیند سیستماتیک است که در آن تولیدکننده های سقف کیفیت و ویژگی‌های محصول را در پایان هر مرحله تامین می کنند. این فرآیند شامل مراحل زیر است:

 

 

 

پلیمریزاسیون

پلیمریزاسیون

این اولین قدم در ایجاد طرح ورق سقف پی وی سی است. مونومرها در این مرحله تحت فرآیندی به نام پلیمریزاسیون قرار می‌گیرند. در اینجا چندین مولکول VCM (مونومر وینیل کلراید) به یکدیگر متصل می‌شوند تا یک زنجیره پلیمری تشکیل دهند.

 

تولید رزین پی وی سی

رزین پی وی سی پس از پلیمریزاسیون به صورت ذرات ریز به دست می‌آید که اکثر سازنده های سقف از آن به عنوان گرانول PVC یاد می‌کنند. گرانول‌ها به عنوان یکی دیگر از مواد پایه ورق عمل می‌کنند.

 

مرحله مخلوط کردن

در این قسمت سقف سازان رزین را با افزودنی‌های مختلفی مخلوط می‌کنند تا خواص آن را بهبود بخشند. از جمله رنگدانه‌ها، تثبیت کننده‌ها، پرکننده‌ها و نرم کننده‌ها را در مقادیر متناسب مخلوط می‌کنند. سپس آنها را با رزین مخلوط می‌کنند تا یک مخلوط همگن ایجاد شود.

 

اکستروژن یا شکل‌دهی ورق پی وی سی

 

 

اکستروژن یا شکل‌دهی ورق پی وی سی

وقتی ترکیبات مواد اولیه پی وی سی آماده شد، تولیدکنندگان آن را به یک اکسترودر وارد می‌کنند، دستگاهی که مسئول ذوب مخلوط و ساخت ماده یکنواختی است. سازندگان پی وی سی مذاب را از طریق قالب وارد می‌کنند و شکل و ضخامت دلخواه را به ورق می‌دهند.

 

خنک کردن و اندازه ورق ها

پس از اکستروژن، ورق های پی وی سی جدید و تازه تحت فرایند سرد شدن و انجماد قرار می‌گیرند. خنک کاری مناسب برای جلوگیری از تاب برداشتن و تغییر شکل در محصول نهایی ضروری است. سپس سازندگان ورق‌ها را برش داده و به ابعاد مورد نیاز برش می‌دهند.

 

 

 

 

طرح برجسته ورق پی وی سی

طرح برجسته ورق پی وی سی

آیا تا به حال متوجه بافت یا الگوی خاصی روی سطح ورق‌های PVC یا  UPVCشده‌اید؟ این ورق‌ها برای تولید چنین نقوشی تحت فرآیندی به نام اِمباس یا برجسته کاری قرار می‌گیرند که شامل غلطک‌های طرح برجسته است که در طول فرآیند خنک سازی طرح مورد نظر را بر روی ورق فشار می‌دهد.

 

پردازش سطح

این مرحله اختیاری است. در طول فرآیند، ورق‌ های پی وی سی تحت یک پردازش ویژه قرار می‌گیرند که خواص آنها را افزایش می‌دهد. تولیدکننده از پوششی ویژه برای افزایش مقاومت شیمیایی ورق استفاده می‌کند.

 

کنترل کیفیت و بسته بندی ورق

 

کنترل کیفیت و بسته بندی ورق

در طول فرآیند ساخت ورق پی وی سی، تولیدکنندگان اقدامات کنترل کیفیت دقیقی را به کار می‌گیرند و اطمینان حاصل می‌کنند که ورق ها مشخصات و استانداردهای مورد نیاز را برآورده می‌کنند. پی وی سی تحت آزمایش‌های مختلفی قرار می‌گیرد. از جمله بررسی استحکام کششی، مقاومت در برابر ترک و اندازه‌گیری ضخامت که کیفیت ورق‌ها را تضمین می‌کند. پس از گذراندن تست‌های کیفی، تولیدکنندگان به بسته بندی ورق‌ها می‌پردازند.

 

مراحل نصب سقف

نصب سقف PVC بر روی ساختمان شما شامل مراحل زیر است:

 

 

حذف پوشش قبلی و نصب ورق پی وی سی

حذف پوشش قبلی و نصب ورق پی وی سی

اگر سقف شما در حال حاضر پوششی دارد و قصد تعویض آن را دارید، برای نصب پی وی سی ابتدا باید ورق های قبلی را بردارید. این شامل تعمیر آسیب‌های ساختاری زیر لایه‌ها و یک فرآیند فشرده است و نیاز به توجه دقیقی دارد تا به سقفی که نصب می‌کنید آسیبی وارد نکند. به دنبال وجود ضایعات و مواد باقی مانده باشید و آنها را کاملا تمیز کنید. سطح را برای هر گونه عیب و ایرادی که ممکن است بر نحوه نصب تأثیر بگذارد، آماده کنید. با آماده‌سازی مناسب، سقف جدید شما عملکرد و طول عمر مطلوبی خوااهد داشت.

 

 

عایق را نصب کنید

پس از برداشتن سقف قدیمی و آسیب دیده، نوبت به نصب عایق روی عرشه سقف می‌رسد. عایق‌بندی مناسب به بهبود بهینه‌سازی انرژی کمک می‌کند و هزینه‌های گرمایش و سرمایش سازه را کاهش می‌دهد. بهترین مواد عایق با کیفیت را انتخاب کنید که با سیستم‌های سقف پلاستیکی PVC سازگار باشند. هنگام نصب عایق، مطمئن شوید که آن را به خوبی محکم کنید تا از شکاف ها و نشت هوا که اغلب کارایی عایق را تضعیف می‌کند، جلوگیری کنید. این به ثابت نگه داشتن جو داخلی کمک می‌کند و طول عمر آن را افزایش می‌دهد.

 

نصب ورق پی وی سی

اولین ورق را در یک انتهای سقف قرار دهید، آن را با خط سقف یا هر نقطه مرجعی همسو کنید. ورق‌ها را با استفاده از بست‌های مناسب مانند پیچ ​​یا میخ در جای خود محکم کنید و اطمینان حاصل کنید که فاصله آنها به طور مساوی و مطابق با دستورالعمل‌های سازنده است.

 

نصب ورق پی وی سی

ورق های پی وی سی را معمولا نمی‌توان روی بام صاف نصب کرد مگر اینکه به صورت غشای رولی باشند. بنابراین وقتی می‌گوییم سقف صاف منظورمان شیب حداقل 5% است. در حالت ایده‌آل ورق‌ها باید با شیب 10 درصد یا بیشتر نصب شوند. در صورت نصب در گام پایین‌تر، آب‌بندی اضافی باید برای اطمینان از مقاومت در برابر آب و هوا اعمال شود. همچنین احتمال انبساط و انقباض در اتصال دهنده‌ها یا ورق‌ها را حین اجرا در نظر بگیرید.

به ادامه نصب ورق های پی وی سی ادامه دهید، از یک درزگیر یا نوار برای مهر و موم کردن درزها یا لبه‌هایی که ورق‌ها روی هم قرار می‌گیرند یا به محیط سقف می‌رسند، استفاده کنید. اطمینان حاصل کنید که تمام درزها به طور ایمن آببندی شدند تا از نفوذ رطوبت جلوگیری شود.

 

 

 

 

اجرای پایانی

اجرای پایانی

نصب سقف شما با افزودن فلاشینگ در اطراف لبه ها و منافذی مانند دودکش ها و دریچه ها به پایان می‌رسد. فلاشینگ از ورود آب به نقاط آسیب پذیر سقف جلوگیری می کند. در نهایت، شما باید سقف را به دقت از نظر وجود شکاف و ترک بررسی کنید. هرگونه تغییرات نهایی مورد نیاز مانند ناودان را نصب کنید.

 

 

مزایا

نصب ورق پی وی سی مزایای زیادی دارد. در زیر به مواردی اشاره می‌کنیم که PVC را به یک سقف محبوب برای نصب تبدیل می‌کند.

 

انرژی بهینه

ویژگی‌های مثبت ورق های PVC میزان گرمای جذب شده توسط ساختمان را کاهش می‌دهد و در نتیجه فضای داخلی شما را خنک تر نگه می‌دارد. این کار هزینه‌های انرژی شما را کاهش می‌دهد و فشار وارد بر کولرها و تهویه مطبوع را به حداقل می‌رساند.

 

 

 

مقاومت شیمیایی ورق پی وی سی

مقاومت شیمیایی ورق پی وی سی

بیشتر محیط‌های تجاری و صنعتی در معرض مواد شیمیایی شدید قرار دارند. در چنین محیطی، سقف PVC یک انتخاب ایده‌آل است. این ماده در برابر چنین عناصری بسیار مقاوم است و آن را به گزینه‌ای بادوام برای محیط صنعتی تبدیل می‌کند.

 

دوام و طول عمر

یکی دیگر از مزایای قابل توجه ورق پی وی سی دوام آن است. با نگهداری مناسب، سقف PVC می‌تواند بین 20 تا 30 سال دوام بیاورد. سقف PVC می‌تواند در شرایط آب و هوایی سخت از جمله باد شدید، باران شدید و حتی تگرگ مقاومت خوبی داشته باشد.

 

 

 

 

شستشوی ورق پی وی سی

شستشوی ورق پی وی سی

شوینده خانگی ملایم یا صابون را با آب ولرم تمیز مخلوط کنید و کثیفی را با یک اسفنج یا پارچه نرم به آرامی پاک کنید. ورق را با آب ولرم بشویید و با یک پارچه نرم خشک کنید.

مهم: با برس یا ابزار تیز شستشو ندهید. از حلال، ساینده یا پاک کننده های قلیایی بالا استفاده نکنید. همیشه پاک کننده‌ها را روی یک ورق نمونه آزمایش کنید – حتی اگر ادعا می‌شود برای شستشوی پی وی سی سقف ایمن است. نصب ورق پی وی سی

 

تعمیر و نگهداری کم

یکی دیگر از ویژگی‌های قابل توجه این سقف‌ها این است که به نگهداری کمی نیاز دارند. ورق های پی وی سی فقط به بازرسی های معمولی و تمیز کردن گاه به گاه نیاز دارند تا سقف را در بهترین شرایط نگه دارند.

 

معایب ورق پی وی سی

معایب ورق پی وی سی

هیچ متریال سقفی بدون عیب نیست. در مورد ورق‌های PVC نیز صادق است. وقتی از چالش‌ها آگاه هستید، تصمیم آگاهانه‌ای می‌گیرید. موارد زیر معایب ورق‌های PVC هستند که باید قبل از خرید از آن آگاه باشید:

 

نگرانی های زیست محیطی

از آنجایی که PVC پلاستیکی مصنوعی است، استفاده از آن نگرانی‌های زیست محیطی متعددی را ایجاد می‌کند. در طول تولید این ماده، تولیدکنندگان از سوخت‌های فسیلی استفاده می‌کنند که محصولات جانبی متعددی تولید می‌کنند. با این حال، می‌توانید مواد را بازیافت کنید و به کاهش اثرات زیست محیطی کمک کنید.

 

هزینه اولیه

این ورق‌ها در مقایسه با سیستم سقف سنتی هزینه بالاتری دارند. با این حال، مزایای بلند مدت ورق‌ها، از جمله بهره وری انرژی و نگهداری کم، اغلب سرمایه گذاری اولیه را توجیه می‌کند.

 

حساسیت به دما

حساسیت به دما

پی وی سی نوعی ورق حساس به نوسانات دما است و از انبساط و انقباض سقف جلوگیری می‌کند. ولی وقتی در دمای بین 50 تا 100 درجه سانتیگراد قرار می‌گیرد، به طور قابل توجهی نرم می‌شود. در بسیاری از موارد، حتی ممکن است تحت وزن خود یا بارهای خارجی تغییر شکل دهد. این به دلیل افزایش حرکت مولکولی در زنجیره پلیمر ورق پی وی سی است که نیروهای بین مولکولی را که زنجیره‌های پلیمری را در کنار هم نگه می‌دارند، کاهش می‌دهد.

 

قیمت ورق پی وی سی

علاوه بر ابعاد ورق سقف و دیوارپوش پی وی سی، هنگام نصب ورق های PVC خود، باید عوامل مهم دیگری را که بر هزینه کلی ساخت تأثیر می‌گذارد، در نظر بگیرید:

قیمت ورق پی وی سی

 

مواد اولیه: قیمت جزء اصلی رزین پلی وینیل کلراید بر هزینه کلی تأثیر می‌گذارد.

حمل و نقل و تدارکات: فاصله بین واحد تولیدی و محل پروژه بر هزینه‌های حمل و نقل تأثیر می‌گذارد. هزینه‌های تدارکات شامل نحوه حمل و نقل، هزینه حمل و نقل و قیمت سوخت است.

الزامات نصب: پیچیدگی طراحی سقف شما و نیروی کار تخصصی مورد نیاز برای نصب صحیح به هزینه پروژه می‌افزاید.

 

جهت اطلاع از  قیمت پی وی سی 6 متری سقف و قیمت سقف کاذب پی وی سی دیجی کالا به این مقاله مراجعه فرمایید:

 

مقایسه  UPVC با ورق سقف پی وی سی

مقایسه UPVC با ورق سقف پی وی سی

 

نصب

در قسمت نصب سقف پی وی سی گفتیم که باید برای اجرای سقف جدید، پوشش قبلی بام را بکنید و سپس ورق‌های جدید خود را نصب کنید. ولی برای نصب ورق های یو پی وی سی الزاما نیاز به برداشتن و کندن سقف قدیمی ساختمان نیست. زیرا ما می‌توانیم با یک زیرسازی مهندسی شده و ضدرطوبتی آن را بپوشانیم.

نصب پی وی سی

این کار مزایای زیادی به همراه دارد. اول اینکه، در هزینه و زمان نصب ورق‌ها صرفه‌جویی می‌کنید. کار، پرتی و کثیفی کمتری دارد. از آنجایی که پایداری محیط‌زیست همچنان یک جنبه مهم است، این امر منجر به ورود مواد ساختمانی کمتری به محل دفن زباله نیز می‌شود. پوشش‌های UPVC خودعایق هستند واین برتری نسبت به پوشش‌های PVC است. با این وجود و در صورت نیاز، می‌توان عایق جدیدی را بر حسب کاربری پروژه به پوشش جدید اضافه کرد تا R-value سقف شما افزایش یابد.

 

سختی ورق UPVC و ورق پی وی سی

سختی ورق UPVC و ورق پی وی سی

ورق های UPVC یا پی وی سیِ غیر پلاستیکی جایگزین پیشرفته‌تر و بادوام‌تری برای پوشش‌های سقفی هستند. بر خلاف پی وی سی سنتی، UPVC حاوی نرم کننده نیست و باعث می‌شود سفت‌تر، مقاوم‌تر در برابر ضربه و دارای ماندگاری طولانی‌تری باشد. ورق های سقف UPVC به طور خاص برای پروژه‌هایی طراحی شدند که به استحکام بالاتر، مقاومت در برابر آب و هوای بسیار سخت و بهینه‌سازی انرژی نیاز دارند– مانند سقف سوله .

 

ضربه

اگرچه ورق‌های PVC انعطاف پذیرند اما مستعد ساییدگی و ترک بیشتری در طول زمان هستند. قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش و دمای شدید می‌تواند باعث ترک خوردن یا تخریب آنها شود. از طرفی ورق‌های UPVC سفت و سخت و مقاوم در برابر ضربه هستند که آنها را بسیار بادوام می‌کند. آنها حتی در شرایط آب و هوایی شدید به راحتی تاب نمی‌خورند یا تخریب نمی‌شوند.

ضربه

 

نور آفتاب

ورق های پی وی سی در صورت قرار گرفتن در معرض نور خورشید و آب و هوای سخت می‌توانند به سرعت خراب شوند. آنها به مرور زمان شکننده می‌شوند. در حالیکه ورق های یو پی وی سی مقاومت عالی در برابر اشعه ماورا بنفش و خواص ضد جو دارند. آنها یکپارچگی خود را برای سالها حفظ می‌کنند که آنها را به گزینه‌ای ایده‌آل برای سقف سازی تبدیل می‌کند.

 

عایق حرارتی ورق UPVC و پی وی سی

عایق حرارتی ورق های PVC محدود است و گرما را عبور می‌دهد. این می‌تواند منجر به افزایش مصرف انرژی جهت خنک کردن سقف شود. ورق های یو پی وی سی عایق حرارتی عالی دارند، دمای داخلی را کاهش می‌دهند و به بهره‌وری انرژی کمک می‌کنند. این کار آنها را برای آب و هوای گرمسیری و داغ به گزینه‌ای عالی تبدیل می‌کند.

 

مقاومت شیمیایی و خوردگی

مقاومت شیمیایی و خوردگی

مقاومت شیمیایی ورق های پی وی سی در برابر برخی مواد شیمیایی ملایم قابل قبول است اما در معرض محیط‌های صنعتی خشن تخریب می‌شوند. درحالیکه ورق های UPVC در برابر مواد شیمیایی قوی، خوردگی و رطوبت بالا، بسیار مقاوم هستند و برای سقف ویلایی و سوله های صنعتی ایده‌آل می‌باشند.

 

 

بهترین تولیدکننده سقف

 

بهترین تولیدکننده سقف

ورق های ضدآب و ضدخوردگی UPVC محصولی بادوام، مقرون به صرفه و همه‌کاره برای پروژه‌های مختلف ساختمانی، چشم انداز سقف‌های صنعتی را متحول کرده است.

به عنوان اولین شرکت ساختمانی سقف و دیوار UPVC در ایران، پلی روف خدمات طراحی و ساخت این پوشش‌ها را در سراسر دنیا و در تمامی پروژه‌ها از صفر تا صد ارائه می‌دهد. چه در حال ساختن خانه رویایی خود باشید، چه در حال طراحی مجدد یا بازسازی خانه فعلی خود، مشاوران سقف و دیوار یو پی وی سی در پلی‌روف، آن را به یاد ماندنی و ماندگار تحویل می‌دهند.

 

0465839 – 0912

5495291 – 0911

0465837 – 0911

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *