اولین تولید کننده سقف یو پی وی سی در ایران !

09115495291 - 09120465839- 09120465837

مشاوره با واحد فروش

خانه  »  دسته‌بندی نشدهوبلاگ   »   نکات مهم در زمان انتخاب سقف سوله

نکات مهم در زمان انتخاب سقف سوله

  • 631 بازدید
  • تاریخ انتشار: 3 سال پیش
Rate this post

نکات مهم در ساخت سقف سوله

سقف سوله صنعتی بزرگترین بخش بازار فولاد سازه ای هستند، این سوله ها معمولا برای کارگاه ها- کارخانه ها ، انبارهای صنعتی و توزیعی استفاده می شود.

سوله کارگاه های کوچک تا انبارهای گسترده  بیش از صد هزار متر را پوشش می دهند، متفاوت است.

از نظر سازه ای سوله ها جزو سازهای ساده به شمار میروند. اما باید به این نکته نیز توجه کرد که با پیشرفت علم و به وجود آمدن مصالح جدید، و همچین افزایش تخصص پیمانکاران تحولات بسیار چشم گیری و مفیدی در زمینه طراحی و ساخت سقف سوله به وجود آمده است.

این تغییرات توانسته در هزینه و همچنین زمان تحویل پروژه تا حد زیادی تغییرات بسیار مثبتی ایجاد کند .

یکی از نکاتی در طراحی سقف های سوله ها مورد توجه قرار می‌گیرد این نکته است که سقف سوله به صورت شیب واحد اجرا می شود .

قطعا مشتریان ساخته سوله از ایجاد این سازه اهداف مشخصی را دنبال می کنند. این هدف ها می تواند از نظر اقتصادی و سرمایه گذاری  باشد. یعنی سازنده سوله قصد دارد با فروش آن سودی را به‌دست آورد.

نوع دوم مشتریان سازنده سوله کسانی هستند ،که از میخواهند از سوله برای تولید و ارائه خدمات استفاده نمایند .

در ساخت سقف سوله معیارهای مختلفی وجود دارد. که با رعایت آن می‌توان ارزش سوله خود را بالا ببرید .این موارد عبارتند از :

  • ویژگی های ساخت سقف سوله
  • بهینه سازی های تجاری
  • انتخاب متریال های با کیفیت و مناسب برای ساخت سوله

نکات مختلفی برای سازندگان سوله الویت دارد و از اهمیت زیادی برخوردار است . که این موارد عبارتند از :

  • سرعت ساخت سوله
  • اجزای سازنده سوله
  • انعطاف پذیری
  • سازگاری و نحوه نگهداری سوله

سوله ها معمولا برای ساخت سالن ها با مقاطع مختلف طراحی می شوند .سوله ها با توجه به کاربرد های که دارند .دارای وزن و ابعاد  مختلف می‌باشند . مقطع های سوله نیز با توجه به کاربری که این سازه دارد متغیر می‌باشد .

این مقطع با توجه به کاربری هر واحد صنعتی تغییر می کند. مهمترین عوامل: مساحت مورد نظر برای ساخت  سقف سوله صنعتی، جهت سرعت باد، حداکثر میزان بارش برف، وزن سقف سوله که در زمان طراحی اشکال متنوعی دارند.

پس از اجرای فنداسیون و همچنین نصب اسکت سوله نوبت به سقف  می رسد، در بررسی سقف سوله نکته بسیار مهم تعیین استفاده از نوع پوشش است که می­خواهیم انتخاب نماییم. زیرا با توجه به شرایط محیطی و بودجه مورد نظر برنامه ریزی برای همه مراحل انجام می شود. یکی از فاکتورهای مورد بررسی در سقف سوله، وزن سقف سوله است که به میزان فاصله زیرسازی، انتخاب جنس و نوع پرلین های سقف، وزن نوع پوشش اتخاب شده و شیب سقف بستگی دارد.

پوشش های موجود برای سقف کارخانه:

پوشش یو پی ی سی ، پوشش فلزی، اکو پانل های یو پی وی سی ، اکوپانل های پلی یورتان، ساندویج پانل که هر کدام از این فاکتورها در پوشش سقف تاثیرگذار است. در اینجا به مرور اجمالی از این فاکتورها می پردازیم.

یکی از فاکتورهای مورد بررسی در سقف کارگاه، وزن سقف  است که به میزان فاصله زیرسازی، انتخاب جنس و نوع پرلین های سقف، وزن نوع پوشش اتخاب شده و شیب سقف بستگی دارد.

شیب سقف سوله: به ارتفاع سقف سوله، شیب سوله گفته می شود. این شیب از  تفاوت پایین ترین نقطه سقف و بالاترین تقطه ان بدست می آید. در سوله ها شیب دار بودن سقف سوله لازمه آن است تا بتوا به کمک آن باران یا برف وارده به سقف را به زمین هدایت کرد. در نقشه های مهندسی سازه و به طور عمومی شیب سقف سوله بصورت درصد بیان می شود مثلا شیب سقف 20درصد.

دو عامل در شیب سقف سوله تاثیر می گذارد: عرض دهانه سوله ، موقعیت جغرافیایی که سوله در ان قرار دارد.

شیب استاندارد برای سقف سوله بین 10 تا30 درصد هست. شیب سقف سوله با عرض دهانه سوله رابطه معکوس دارد. که در طراحی و اجرا باید به منظور جلوگیری از اتفاقات بعدی از جمله عدم استقامت سازه، عدم تحمل بار وارده به سقف و .. به دقت مورد بررسی و توجه قرار گیرد. هرچه دهانه سوله بزرگتر باشد درصد شیب سقف سوله کاهش می یابد تا در نهایت با عرض دهانه بیشتر از 40 متر شیب سقف سوله حتی تا 10 درصد نیز کاهش می یابد. همچنین رابطه موقعیت جغرافیایی با شیب سقف سوله هم دارای اهمیت است. بسته به منطقه جغرافیایی می توان شیب سقف سوله را بررسی کرد در مناطق جنوبی کشور که میزان بارش کم است.

شیب سقف سوله را تا 10 درصد هم می توان در نظر گرفت و مشکلی ایجاد نخواهد شد. ولی به منظور جلوگیری از آسیب سازه در باران های فصلی  شیب 20 درصد برای سقف سوله در نظر گرفته می شود. در مناطق مرکزی ایران شیب سقف سوله 15 تا 20 درصد در نظر گرفته می شود که ایده ال است. در مناطق شمالی شیب سقف سوله بین 20تا 25 درصد در نظر گرفته می­شود. چرا که هرچه درصد شیب سقف بیشتر باشد استقامت سقف  سوله در برابر برف و باران بیشتر بوده و کار انتقال برف و باران به زمین راحتر صورت می­گیرد. در اینجا باید به این نکته توجه کنیم هرچه اندازه شیب سقف بیشتر باشد، با افزایش بار باد بیشتری مواجهه می شویم و توازن بین برف و باد باید در نظر گرفته شود.

انتخاب پرلین های سقف و جنس آن در هنگام نصب و تهیه زیرسازی مهم است. بطور معمول در زیرسازی های سقف سوله از پروفیل های 60 *30  یا 80 * 40 یا زیرسازی سقف سوله بصورت زد انجام می شود. بعد از اتمام مراحل فوق نوبت به انتخاب نوع پوشش سقف سوله می شود. با گذشت زمان متریال های مختلفی برای سقف سوله انتخاب می شود. مانند ایرانیت، ورق های گالوانیزه، ورق های رنگی، پوشش سقف یو پی وی سی . پوشش سقف سوله یو پی وی سی با رفع معایب پوشش های قبلی، سبک جدیدی از این پوشش را به صنعت معرفی می کند. سقف سوله با پوشش یو پی ی سی سبک تر از دیگر متریال های پوشش سقف است. زیرا خود پوشش سقف سبک است و بالابردن تایل های یو پی وی سی بالای سقف سوله خیلی راحت انجام می شود.

در عین حال سقف سوله از جنس  یو پی وی سی بدون خوردگی و پوسیدگی است و در برابر اسید و باز از خود واکنش نشان نمی دهد. بنابراین بهترین گزینه برای سوله هایی است که در فرایندهای خود دارای گازهای خورنده و یا رطوبت اشباع هستد مانند کارخانه های تولید کارتن و کاغذ، گوگرد و اوره و تمام صنایع وابسته ای که در تولید محصولات خود از آن استفاده می کنند مانند کشمش، کودهای شیمیایی، اسید سولفوریک، فولاد….. سقف سوله هایی که از جنس یو پی وی سی هستند در مناطقی مانند جنوب کشور اصلا نیازی به استفاده از عایق ندارند و مستقیما روی زیرسازی نصب می شود و این کار هزینه های مربوط به نصب را کاهش داده و همچنین با توجه به اینکه ضریب انتقال حرارت پوشش های یو پی وی سی پایین هست در هزینه های انرژی در سوله های صنعتی صرفه جویی می شود.

سقف سوله هایی که از جنس یو پی وی سی هستند دارای دوام و ماندگاری بالایی در برابر اشعه آفتاب ، حریق و ضربه دارد. بنابراین  با تمام ویژگی های فوق  پوشش یو پی وی سی گزینه مناسبی برای سقف سوله می باشد.

نکات کلیدی که در ساخت سقف سوله باید به آن توجه ویژه ای نمود

در ساخت سقف سوله باید به موارد مختلفی توجه نمود که مهم ترین نکات به شرح زیر می‌باشد.

این سقف ها در جهان با نام هایمختلفی شناخته میشوند که که این نام ها عبارتند از سقف های سیلیکون ،تک شیب یا تکیه گاه …

از سقف های نام برده بالا در صنایع مختلف  استفاده می نمایند که موارد استفاده آنها عبارتند از :

  • سوله های صنعتی
  • اقامتگاه ها
  • حیاط
  • تراس

 

یکی از متریال های که در ساخت انواع سقف های سوله کاربرد بسیار زیادی دارند ،سقف های از جنس یو پی وی سی می‌باشند .این سقف برای واحد های تولیدی یکی از مقرون به صرفه ترین سقف های موجود می‌باشد .

این ورق ها به دلیل نصب آسان و سریع و همچنین وزن پایین ،از هزینه نصب پایینی برخوردار می‌باشد .

یکی دیگر از مواردی که میتواند هزینه های نسبتا زیادی را به پوشش سقف ما بیافزاید این موضوع است که با توجه به منطقه ای که سوله در آن قرار گرفته است (از نظر وضعیت جوی و آب و هوایی) نیاز به استفاده از انواع عایق های حرارتی و صوتی بیشتر احساس میشود که این عایق میتواند از جنس های مختلف مانند:پشم شیشه و پشم سنگ باشند .

شما میتوانید با استفاده از پوشش سقف یو پی وی سی تولیدی کارخانه سپید فام وارنا از استفاده از سایر عایق های جانبی موجود به طور کامل بی نیاز شوید .

یکی از معایب دیگری که سقف های فلزی با آن روبرو هستند ظریب حرارتی بالای سقف های فلزی می باشد . در نقطه مقابل اما سقف های یو پی وی سی دارای ظریب انتقال حرارتی بسیار پایین میباشد به دلیل ظریب انتقال حرارتی بسیار بالا سقف های فلزی این نوع پوشش سقف نیاز به عایق حرارتی جانبی نیز دارند که این عایق ها به مرور زمان به دلیل جذب رطوبت فرسوده خواهند شد ،که همین فرسودگی باعث بروز پدیده زنگ زدگی خواهد شد .

سقف شیروانی و شیبدار را میتوان با مصالح مختلف طراحی و مونتاژ نمود .اما به دلیل رنگ بندی متنوع سقف های یو پی وی سی تولیدی کار خانه سپید فام وارنا یکی از مدرن ترین نوع سقف های موجود در جهان باشد و همچنین از نظر اقتصادی نیز یکی از بهترین ورق های موجود باشد .

طراحی مدرن سوله

یکی از جدید ترین متریال های که می توانید جایگزین متریال های سنتی سقف های شیروانی باشد سقف های یو پی وی سی می باشد .

اگر شما هم به دنبال سقف شیروانی مدرن با دوام و کیفیت بالا هستید،پیشتهاد ما استفاده از محصولات یو پی وی سی میباشد. زیرا علاوه بر زیبای این ورق ها در هنگام بارندگی صدای ناشی از بارش باران را به سطح زیر پوشش خود انتقال نمی دهد بر خلاف پوشش سقف های فلزی دارای عایق صوتی بسیار بالایی میباشد .

از دیگر قابلیت های این ورق ها مقاومت بالا در مقابل خوردگی و پوسیدگی میباشد .ورق های تولیدی کارخانه سپید فام وارنا همچنین می توانند زیبایی و ایمنی زیادی را به سقف شما بیفزاید .

طراحی سقف های یو پی وی سی دارای گواهینامه معتبر در برابر ضربه است. در شرایط آب و هوایی مانند شرایط بارش تگرگ مقاومت کافی رو در برابر ضربه دارد و در زمان بارش برف نیم تن بار رو بصورت پراکنده تحمل می کند.

 

نمای داخلی سقف سوله

خاصیت خود شستشویی سقف های یو پی وی سی

خاصیت خودشستشوی ورق های یو پی وی سی در زمان بارش باران و برف باعث تمیزشدن ورق های پوشش سوله و زیبایی پوشش و حفظ راندمان بازتاب نور خورشید را  به همراه دارد…

سبکی وزن کلی سازه

سقف سوله های یو پی وی سی  همچنین زیرسازی ها رو به حداقل می رساند و باعث سبک شدن وزن سوله می شود و  از نظر اقتصادی به صرفه هست. هچنین از پوشش های یو پی وی سی برای دیوارهای سوله های تولیدی هم می توانند استفاده کنند. به این صورت که مانند دیوارهای پیش ساخته روی زیرسازی های دیوار سوله نصب می شود.

کاهش هزینه سوخت با استفاده از سقف های UPVC

سقف های سوله که با پوشش های یو پی وی سی کار شده هزینه های مصرف انرژی را در استفاده از سوخت های فسیلی کاهش می دهد. زیرا پوش های فلزی بعد از جذب رطوبت ، عایق حرارتی دیگر راندمان اولیه خود را ندارد و همین مساله باعث بالا رفتن انرژی مصرفی در سوله های صنعتی می شود. بنابراین با انتخاب متریال مناسب برای سقف های سوله می توان در دراز مدت این صدمات را جبران کرد.

نکاتی که در طراحی  سقف سوله باید به آن توجه نمود

 

سقف از متریال هایی است که در زمان حریق باید به آن توجه شود چون استفاده از متریال هایی که آتش را شعله ور نمیکند باعث خسارت های کمتری به کل سازه می شود پوشش های سقفی یو پی وی سی با خاصیت خودخاموش شوندگی آتش رو شعله ور نمی کند و گاز سمی از خود منتشر نمی کند همین مساله باعث ی شود از نظر ایمنی نیروهای انسانی نیز در امان باشند.

 

نمای سقف قوسی سوله

در سوله ها با سقف های قوسی همیشه استفاده از متریال هایی که بتوان بصورت کامل آببندی شوند دغدغه بسیاری از نصاب ها بوده است و مخصوصا در ساندویج پانل ها این مساله بسیار چشم گیر است چون اگر بصورت کامل آب بندی انجام نشود میزان خسارت های وارد شده به متریال های توی سوله های صنعتی غیر قابل جبران خواهد بود. پوشش های سقف سوله یو پی وی سی با خاصبت انحنا هر متر مربع 20 سانت بر روی سقف سوله های قوسی به راحتی قابل اجرا است و در آب بندی نیز دچار مشکل نمی شود.

تماس با ما

خرید پوشش سقف از تولید کننده :

برای دریافت اطلاعات بیشتر وهمچنین مشخصات محصولات تولیدی کارخانه سپید فام وارنا با کارشناسان فروش مجموعه ما در ارتباط یاشید .اطلاعات تماس ما در صفحه ارتباط ما موجود میباشد .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *