اولین تولید کننده سقف یو پی وی سی در ایران !

09115495291 - 09120465839- 09120465837

مشاوره با واحد فروش

خانه  »  وبلاگ   »   معایب سقف آسفالت شینگل

معایب سقف آسفالت شینگل

  • 128 بازدید
  • تاریخ انتشار: 4 ماه پیش
4.9/5 - (11 امتیاز)

معایب سقف آسفالت شینگل

 

انتخاب سقف شینگل سخت نیست به شرطی که معایب و مزایای آن و جنس باکیفیت را بشناسید. شینگل آسفالتی یکی از رایج‌ترین مصالح سقفی زیبا است که امروزه مورد استفاده قرار می‌گیرد. اگرچه جذاب و متنوع هستند، اما معایبی نیز دارند که هر مالک یا سازنده‌ای نمی‌تواند این مشکلات را بپذیرد.

معایب سقف آسفالت شینگل

در این مقاله به بررسی ویژگی‌های آن – معایب و کمی هم مزایای سقف شینگل آسفالتی – می‌پردازیم تا بتوانید متریال سقف مناسبی را برای خانه خود انتخاب کنید.

 

سقف شینگل آسفالتی چیست؟

سقف شینگل آسفالتی چیست؟

همانطور که قبلاً اشاره کردیم، این سقف به دلیل زیبایی و متفاوت بودن آن یکی از محبوب‌ترین انواع پوشش سقف است که امروزه در بام ساختمان‌ها می‌بینیم. شینگل عموما از سه لایه تشکیل می‌شود:

 

  • پوشش پایه برای زیرسازی سقف شینگل
  • جنس آسفالت ضد آب
  • گرانول‌های سرامیکی

 

معایب سقف شینگل آسفالتی

معایب سقف شینگل آسفالتی

 

 

گرانول‌های سرامیکی در اولین لایه سطح تا حدودی در برابر اشعه UV محافظت می‌کنند. همچنین دو نوع آسفالت شینگل وجود دارد – فایبرگلاس و ارگانیک (آلی). فایبرگلاس بادوام و سبک است، در حالی که شینگل‌های ارگانیک ساخته شده از الیاف سلولزی ضخیم و انعطاف‌پذیر هستند.

در حالی که شینگلهای آسفالتی آلی مقاوم‌تر هستند، اما علاوه بر قیمت بالاتر، تأثیر منفی بیشتری نیز بر محیط‌زیست دارند – آسفالت بیشتری هم نسبت به نوع فایبرگلاس دارند. شینگل فایبرگلاسی در کنار وزن سبک‌تر و هزینه کمتر، مقاومت بهتری در برابر آتش دارد.

 

آیا مزایای شینگل بیشتر از معایب سقف است؟

قبل از اینکه به معایب سقف شینگل بپردازیم، می‌خواهیم به رایج‌ترین عوامل ترغیب مردم برای خرید سقف شینگل پردازیم:

سقف‌های شینگل دارای رنگ و سبک نامحدودی هستند. این یک انتخاب عالی برای صاحب‌خانه‌هایی است که می‌خواهند ظاهر سقف سفارشی داشته باشند. شما می‌توانید شینگل را رنگ بزنید یا حتی پانل‌های خورشیدی روی آن نصب کنید تا علاوه بر افزودن استایل، به بهینه‌سازی انرژی نیز کمک کنید.

 

آیا مزایای شینگل بیشتر از معایب سقف است؟

مزایا و معایب سقف شینگل

 

عامل دیگر بحث تعویض یا نوسازی سقف‌های شینگل است. تعویض این سقف آسفالتی نسبتاً آسان است – از جمله شینگل‌هایی که آسیب دیده یا کنده شدند. بر خلاف برخی سقف‌ها که ممکن است نیاز به تعویض قسمت بیشتری داشته باشند – مانند سقف فلزی – معمولاً می‌توان یک قسمت کوچکی از شینگلهای آسفالتی را که در اثر تگرگ، سقوط شاخه درخت یا باد آسیب دیده یا پاره شدند، تعویض کرد.

 

معایب سقف شینگل چیست؟

اگرچه شینگل آسفالتی انتخاب غیر معمولی در بین صاحبان خانه نیست، چند نکته وجود دارد که باید قبل از انتخاب آنها در نظر بگیرید. این به این معنی نیست که آنها “بد” هستند، بلکه بهتر است قبل از انتخاب یک ماده سقف جدید، همه حقایق را بدانید.

 

 

 

  1. معایب شینگل آسفالتی ؛ مستعد ترک

معایب شینگل آسفالتی ؛ مستعد ترک

با توجه به جنس شینگل‌ها و از آنجایی که وزن سبکی دارند، بیشتر در معرض ترک‌خوردن هستند. به خصوص زمانی که با نوسانات شدید دما روبه‌رو می‌شوند. تغییرات شدید دما باعث انبساط و انقباض شینگل و ترک‌خوردگی می‌شود. تابش گرمای مداوم یا دمای بالای 70 درجه نیز می‌تواند در پارگی شینگل‌ها تأثیر بگذارد. شینگل‌های سه لت (Three-tab) سریعتر از هم جدا می‌شوند زیرا ارزان‌ترین نوع سقف آسفالتی هستند.

 

  1. معایب سقف شینگل آسفالتی ؛ همه جا کاربرد ندارند

اگر می‌خواهید سقف خانه شما ظاهری چشمگیر داشته باشد، آسفالت شینگل می‌تواند یکی از گزینه‌ها باشد. با این حال، محدودیت‌هایی برای نصب دارند. به عنوان مثال، در مناطقی که بادهای شدید یا آب و هوای سخت دارند، انتخاب مناسبی نیستند. زیرا ممکن است در معرض آسیب باشند.

معایب سقف شینگل آسفالتی ؛ همه جا کاربرد ندارند

شینگل‌های آسفالتی همچنین برای سقف‌های مسطح یا با شیب کم (معمولاً کمتر از 10 درجه) مناسب نیستند. زیرا ممکن است به طور موثر آب را تخلیه نکنند و مستعد نشتی باشند.

 

  1. معایب سقف شینگل آسفالتی ؛ آسیب‌پذیر در برابر باد

اگر در منطقه‌ای هستید که به‌طور مرتب حوادث آب و هوایی شدید را تجربه می‌کنید، سقف آسفالتی ممکن است بهترین گزینه برای شما نباشد. باد می‌تواند باعث جدا کردن شینگل‌ها شود و سقف شما را در برابر نشتی آسیب‌پذیر کند. نشت آب منجر به ایجاد مشکلات بیشتر مانند کپک، جانوران و حشرات موذی و حتی پوسیدگی می‌شود.

 

 

معایب سقف شینگل آسفالتی ؛ آسیب‌پذیر در برابر باد

 

 

مناطقی که آب و هوای معتدل‌تری دارند، معمولاً برای شینگل‌های آسفالتیِ ارزانتر مناسب‌تر هستند زیرا احتمال آسیب کمتر است. بسته به نوع سقف شما، تعویض شینگل آسفالتی می‌تواند گران باشد.

 

 

 

  1. معایب سقف شینگل آسفالتی ؛ دوام پایین

بیشتر انواع سقف‌های شینگل سبک، کم‌دوام و مستعد آسیب‌های ناشی از شرایط آب و هوایی هستند. این امر عمر سقف شما را کاهش می‌دهد؛ به این معنی که ممکن است مجبور شوید در دراز مدت هزینه بیشتری بپردازید. حتی اگر گزینه‌ای را انتخاب کرده باشید که هزینه نگهداری کمتری داشته باشد.

 

سقف شینگل آسفالتی ؛ دوام پایین

 

برای مثال، شینگل سه لت می‌تواند از 10 تا 15 سال عمر کند. در حالی که سقف‌های فلزی می‌توانند حدود 20 تا 30 سال و سقف‌های  UPVC تا 50 سال دوام بیاورند. این یک تفاوت بسیار مهم است.

 

  1. تاثیر گرمای مداوم بر روی گرانول‌های سقف شینگل

تاثیر گرمای مداوم بر روی گرانول‌های سقف شینگل

 

قرار گرفتن طولانی‌مدت شینگل در معرض دمای بالا و نور شدید خورشید می‌تواند به مرور زمان باعث محو رنگ سقف شود. گرمای زیاد همچنین می‌تواند باعث تخریب چسب رنگدانه‌ها شود. در نتیجه، گرانول‌ها ممکن است شل شوند و شروع به ریختن کنند که منجر به سایش زودرس و نفوذ احتمالی آب می‌شود.

 

آیا با وجود مشکلات شینگل سقف خوبی برای خانه من خواهد بود؟

آیا با وجود معایب شینگل سقف خوبی برای خانه من خواهد بود؟

 

اگرچه سقف شینگل معایب قابل توجهی دارد، اما هنوز گزینه مناسبی برای برخی از صاحب خانه‌ها هستند. نوع منطقه خانه و شرایط جغرافیایی خانه و سلیقه شخصی شما همگی به تعیین سبک سقفی که در نهایت  انتخاب می‌کنید، کمک می‌کند. برای مثال از سقف‌های شینگلی معمولا در باغ ویلاها و پارک‌ها و به طور کلی مناطقی با آب و هوای معتدل استفاده می‌کنند.

 

 

گزینه بادوام‌تر و ارزان‌تر به جای سقف شینگل چیست؟

شینگل‌های آسفالتی هزینه زیرسازی بالایی دارند و جزء سقف‌های لاکچری محسوب می‌شوند. بعلاوه اجرای آنها طی چندین مرحله انجام می‌گیرد که بسیار زمانبر هستند. این یکی دیگر از معایب سقف شینگل محسوب می‌شود. اگر از جمله افرادی هستید که نگران محو رنگ، دوام پایین و هزینه‌های نگهداری سقف خود هستید؛ پیشنهاد ما به شما قطعا انتخاب نسل جدید سقف‌های اقتصادی و بادوام یوپی‌و‌ی‌سیUPVC  است.

 

گزینه بادوام‌تر و ارزان‌تر به جای سقف شینگل چیست؟

 

 

شرکت سپیدفام وارنا اولین تولیدکننده و بنیانگذار پوشش‌های سقف و دیوارپوش  UPVC در ایران و ارسال به خاورمیانه است. زیبایی، وزن سبک، اتصال محکم، ضدرطوبت و آببند قوی، عدم نیاز به عایق‌بندی تنها چند نمونه از ویژگی‌های قابل‌توجه این پوشش‌های ساختمانی محبوب می‌باشد.

 

ارتباط با متخصصان سپیدفام وارنا جهت پاسخگویی به سوالات و راهنمایی در خصوص پروژه‌های شما:

5495291 – 0911

0465839 – 0912

0465837 – 0911

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *