اولین تولید کننده سقف یو پی وی سی در ایران !

09115495291 - 09120465839- 09120465837

مشاوره با واحد فروش

خانه  »  وبلاگوبلاگ(اخبار)   »   مرغداری صنعتی ؛ نقش امکانات سوله در توسعه موفق مرغداری های صنعتی

مرغداری صنعتی ؛ نقش امکانات سوله در توسعه موفق مرغداری های صنعتی

  • 85 بازدید
  • تاریخ انتشار: 2 ماه پیش
5/5 - (11 امتیاز)

مرغداری صنعتی ؛ نقش امکانات سوله در توسعه موفق مرغداری های صنعتی

مرغداری نیز همانند دامپروری از صنایع خوراکی است که در مقیاس صنعتی در حال گسترش است. داشتن اطلاعات کافی در فرآیند پرورش طیور، حفاظت از سلامت و راحتی حیوانات و بهبود اتوماسیون در سوله های صنعتی مرغداری مهم است.

مرغداری صنعتی

 

مرغداری صنعتی به 2 بخش جداگانه تقسیم می‌شود: تولید گوشت و تخم مرغ. هر بخش تولیدی، مکانیسم مخصوص به خود دارد. به عنوان مثال. تخم تولید شده از مرغ ها در سوله و پرورش مرغ در مراتع (روش ارگانیک). مبحث امروز ما نگهداری و پرورش مرغ و جوجه ها در سالن ها و سوله های مسقف است.

مصرف سالانه مرغ در کشور ما به حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن می‌رسد. همچنین ظرفیت تولید مرغ گوشتی و جوجه در ایران بیش از ۳ میلیون تن در سال است. ایران در زمینه مرغداری صنعتی و تامین گوشت مرغ داخلی به خودکفایی رسیده و برای توسعه بازارهای صادراتی خود قادر به افزایش یک میلیون تنی ظرفیت تولید – یعنی ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تن گوشت مرغ – در سال است.

با توجه به میزان تولید آن و تقاضای جوامع در مصرف گوشت مرغ، جوجه و تخم‌مرغ، دانستن نکاتی برای توسعه هر چه بهتر مرغداری های صنعتی در سالن ها و سوله های بزرگ ضروری می‌باشد.

 

 

تغذیه طیور در تولیدات مرغداری صنعتی

تغذیه در مرغداری صنعتی نیاز به دانش کاملی دارد که حداکثر دریافت محصول را برای رشد جوجه ها و تولید تخم مرغ تضمین می‌کند. منابع پروتئینی با کیفیت بالا و متعادل، حداکثر رشد ماهیچه، اندام، پوست و پر را تولید می‌کنند. مواد معدنی ضروری، استخوان و مواد تخم مرغ را تقویت می‌کنند. زیرا حدود 3 تا 4 درصد از مرغ ها و 10 درصد تخم مرغ ها از مواد معدنی تشکیل شده است.

تغذیه طیور در تولیدات مرغداری صنعتی

کلسیم، فسفر، سدیم، کلر، پتاسیم، گوگرد، منگنز، آهن، مس، کبالت، منیزیم و روی مورد نیاز است. ویتامین های A، C، D، E و K و تمام ویتامین های B نیز لازم است. در مرغداری های صنعتی آنتی بیوتیک‌ها باید برای کنترل باکتری‌های مضر و پیشگیری از بیماری ها به موقع و در اندازه مناسب استفاده شوند. با توجه به جیره‌های امروزی جوجه‌ها، به ازای 0.9 کیلوگرم خوراک حدود 0.5 کیلوگرم گوشت تولید می‌کنند. همچنین هر 12 عدد تخم مرغ از 2 کیلوگرم خوراک تولید می‌‌شود.

 

برای پرورش انواع گونه های طیور به چه امکاناتی نیاز داریم؟

برای پرورش انواع گونه های طیور به چه امکاناتی نیاز داریم؟

تولید انبوه گوشت مرغ و تخم مرغ در اوایل قرن بیستم آغاز شد. اما در اواسط آن قرن تولید گوشت به عنوان یک صنعت تخصصی از تولید تخم مرغ پیشی گرفت. بازار گوشت مرغ از آن زمان به‌طور چشمگیری رشد کرد. به طوری که صادرات در سراسر جهان تا اوایل قرن بیست و یکم نزدیک به 13.8 میلیون تن رسید. طبیعی است که برای رسیدن به حجم بالاتر در تولیدات دام و طیور نیاز به امکانات و رسیدگی به مرغداری ها در مقیاس بزرگ و صنعتی داریم.

پرورش گونه‌های مختلف طیور در سوله های صنعتی یا مزارع نیازمند امکانات خاصی است که باید متناسب با نیازهای هر نوع پرنده باشد. در اینجا به مهمترین امکانات ضروری مورد نیاز برای پرورش طیور در مرغداری های صنعتی می پردازیم:

 

پناهگاه/سوله مرغداری های صنعتی

پناهگاه/سوله مرغداری های صنعتی

تسهیلات سوله یا سالن مناسب برای طیور از قبیل مرغ ‌های گوشتی و تخم گذار یا بوقلمون‌ها را بسته به گونه‌ای که پرورش می‌یابد، فراهم کنید. سوله باید از تهویه مناسبی برخوردار باشد، عایق بندی شده و به گونه‌ای طراحی شود که نیازهای خاص مرغ و جوجه ها را برآورده سازد. مهمترین بخش سوله های مرغداری، انتخاب سقف است.

 

با توجه به اینکه سقف سوله های صنعتی برای دام و طیور باید در متراژ بالا خریداری شود، حساسیت مالکان برای سرمایه‌گذاری در این بخش بیشتر است. به همین منظور در اینجا به نکاتی می‌پردازیم تا صاحبان صنایع از جمله : دامپروری های صنعتی، مرغداری ها و … بتوانند بهترین سقف سوله را که از دوام بالا و صرفه اقتصادی بیشتری برخوردار است، برای کسب و کار خود انتخاب کنند.

 

مهمترین نکات در طراحی سقف سوله برای مرغداری های صنعتی

مهمترین نکات در طراحی سقف سوله برای مرغداری های صنعتی

تهویه پشت بام و گردش هوا: سقف سوله باید طوری طراحی شود که جریان هوا و تهویه کافی را در سرتاسر سالن مرغداری فراهم کند. این را می‌توان از طریق نصب دریچه ها، پنکه‌های سقفی یا دریچه‌های شیروانی برای کمک به حذف گرما، رطوبت، گرد و غبار و گاز اضافی تامین کرد.

 

عایق کاری: عایق بندی مناسب سقف برای تنظیم دمای داخل مرغداری های صنعتی ضروری است. برای این کار از سقف های خودعایق مانند UPVC استفاده کنید. این ورق‌ها بدون نیاز به عایق هستند و به گرم نگه داشتن مرغ و جوجه‌ها در هوای سرد و خنک نگه داشتن آنها در هوای گرم کمک می‌کنند.

 

بیشتر بدانید: مناسب ترین متریال برای سقف سوله مرغداری

 

جنس سقف: مصالح سقفی را انتخاب کنید که دوام، نگهداری آسان و خواص عایق خوبی را فراهم می‌کنند. ورق‌های سقف یو پی وی سی آب بند و ضد UV هستند. به دلیل ضریب انتقال حرارت پایین، جذب گرما را کاهش داده و انتقال حرارت را به داخل مرغداری‌ها به حداقل می‌رسانند.

 

سقف سوله مرغداری صنعتی

سقف ضدآب: اطمینان حاصل کنید که طراحی سقف شامل سیستم‌های زهکشی مناسب برای جلوگیری از نشت آب و تجمع آن در پشت بام می‌باشد. مدیریت صحیح آب باران به حفظ محیطی خشک و بهداشتی برای دام و طیور کمک می‌کند. علاوه بر آن انتخاب مناسب پوشش‌های سقف آبگریز و ضدرطوبت مانند یو پی وی سی به سلامت مرغداری‌ها و بهداشت سوله‌های صنعتی کمک زیادی می‌کند.

 

نورپردازی: ادغام ویژگی‌های نور طبیعی را در طراحی سقف سوله در نظر بگیرید تا نور کافی برای مرغ و جوجه ها در طول روز فراهم شود. نور طبیعی می‌تواند بر رفتار، سلامت و بهره‌وری طیور تأثیر مثبت بگذارد. بهترین و خلاق‌ترین گزینه برای این کار استفاده ترکیبی از ورق‌های فایبرگلاس و UPVC می‌باشد. برای اطلاعات بیشتر با مشاوران سپیدفام وارنا تماس حاصل فرمایید.

 

سایر نکات مهم برای پرورش مرغ و جوجه ها در سوله های صنعتی

  • منطقه امن برای جوجه ها

یک منطقه مجزا برای جوجه‌ها با گرمایش، روشنایی، تغذیه و آبخوری مناسب برای اطمینان از رشد و نمو مطلوب در مراحل اولیه فراهم کنید.

 

  • جعبه های تودرتو

برای گونه‌های تخمگذار جعبه های تودرتو تهیه کنید که مرغ ها بتوانند به راحتی و در جای ایمنی تخم بگذارند.

 

  • سیستم تهویه مرغداری صنعتی

تهویه مناسب برای حفظ کیفیت هوای خوب در سالن‌های مرغداری صنعتی و جلوگیری از مشکلات تنفسی بسیار مهم است. سیستم‌های تهویه را برای کنترل دما، رطوبت و گردش هوا نصب کنید.

• سیستم تهویه مرغداری صنعتی

 

  • روشنایی

سیستم روشنایی را با میزان نور مناسب و برای مراحل مختلف رشد و تولید مثل جوجه ها، تخمگذاری و تولید جوجه های گوشتی تامین کند.

 

  • سیستم مدیریت ضایعات

یک سیستم مدیریت ضایعات راه‌اندازی کنید تا بستر طیور، کود و سایر محصولات زائد را به شیوه‌ای سازگار با محیط زیست مدیریت و دفع کند.

 

 

  • نظارت و بهداشت در مرغداری های صنع

اجرای پروتکل‌های امنیت زیستی برای جلوگیری از گسترش بیماری‌ها در بین پرندگان شامل کنترل دسترسی بازدیدکنندگان، اقدامات بهداشتی مناسب و مناطق قرنطینه برای مرغ‌ها یا جوجه‌های جدید یا بیمار است. امکاناتی برای پایش سلامت طیور، تزریق واکسن و ارائه درمان در صورت لزوم داشته باشید. با دامپزشک ارتباط برقرار کنید تا معاینات بهداشتی و مشاوره منظم داشته باشید.

 

  • تجهیزات جوجه کشی

یک دستگاه یا تجهیزات جوجه کشی تهیه کنید تا فرآیند جوجه کشی را تسهیل کرده و از تولید و رشد موفق جوجه‌ها اطمینان حاصل کنید.

 

  • مناطق نگهداری و تغذیه در مرغداری های صنعتی

 

تأسیسات نگهداری مناسب برای خوراک طیور برای حفظ کیفیت و جلوگیری از آلودگی طراحی کنید. از سهولت دسترسی برای تغذیه دام و طیور اطمینان حاصل کنید. دانخوری و آبخوری مناسب با اندازه و سن مرغ و جوجه‌ها نصب کنید تا دسترسی آسان به غذا و آب همیشه تضمین شود.

 

 

سوله مرغداری صنعتی

 

بهترین ورق برای سقف سوله مرغداری های صنعتی کدام است؟

UPVC (پلی وینیل کلراید سخت) تولید شرکت سپیدفام وارنا به چند دلیل مهم، یک انتخاب محبوب برای ورق سقف در مرغداری ‌های صنعتی است:

بهترین ورق برای سقف سوله مرغداری های صنعتی کدام است؟

  • ورق های سقف یو پی وی سی بسیار بادوام و محکم هستند که آنها را برای تحمل شرایط سخت که معمولاً در مرغداری ها یافت می‌شود ایده‌آل می‌سازد. آنها در برابر خوردگی، زنگ زدگی و پوسیدگی مقاوم هستند؛ چالش‌هایی که در محیط‌هایی با رطوبت بالا و سطوح آمونیاک مانند مرغداری ها بسیار رایج هستند.

 

  • پوشش سقف یو پی وی سی سپیدفام وارنا در برابر مواد شیمیایی که معمولاً در عملیات ضدعفونی و تمیز کردن مرغداری ها استفاده می‌شوند، مقاوم هستند. این تضمین می‌کند که سقف تحت تأثیر مواد شیمیایی و اسیدهای شست و شو قرار نمی‌گیرد.

 

بهترین ورق برای سقف سوله مرغداری های صنعتی کدام است؟

مرتبط: نکاتی مهم درباره پوشش سقف سالن مرغداری

 

 

  • ورق های سقف یو پی وی سی پلی روف سبک وزن هستند و قابلیت جابجایی آسان و نصب بر روی ساختار مرغداری‌های صنعتی بزرگ را دارند. وزن سبک آنها همچنین بار کلی روی سازه سقف را کاهش می‌دهند که می‌تواند برای پایداری کلی ساختمان‌ها بخصوص سازه‌های بزرگ مفید باشد.

 

  • ضریب انتقال حرارت کم یا رسانایی پایین پانل‌های یو پی وی سی در شرکت پلی روف از جمله ویژگی‌های منحصر به فرد این شرکت می‌باشد. برخلاف سقف‌های فلزی و بتنی، گرما و سرما را به زیر سقف انتقال نمی‌دهد و پناهگاه امنی برای دام و طیور می‌سازد.

 

 

  • ورق‌های سقف UPVC تعمیر و نگهداری پایینی دارند و در طول عمر خود به حداقل نگهداری نیاز دارند. و در مقایسه با سایر مصالح سقف مقرون به صرفه هستند که آنها را به یک انتخاب اقتصادی برای ساخت و ساز مرغداری ها یا پروژه‌های بازسازی یا صنعتی تبدیل می‌کند. طول عمر طولانی و نیازهای نگهداری کم آنها در دراز مدت به صرفه‌جویی در هزینه‌ها کمک می‌کند.

 

 

سقف بهداشتی و مقرون به صرفه برای دامداری و مرغداری ها را از کجا بخریم؟

سپیدفام وارنا (پلی روف) در سال‌های اخیر به محبوب‌ترین پوشش‌های سقف و دیوارپوش یو پی وی سی در ایران تبدیل شده است. دوام بالا، بهداشتی بودن ورق‌ها که هیچ نوع میکروارگانیسمی را در خود راه نمی‌دهند و قیمت اقتصادی آنها از جمله مهمترین ویژگی‌های این سقف های بهداشتی، سبک و خنک برای سوله های صنعتی می‌باشد.

شما می‌توانید جهت طرح سوالات در خصوص پروژه‌های خود و مشاوره رایگان با متخصصان وارنا تماس بگیرید:

 

5495291 – 0911

0465839 – 0912

0465837 – 0911

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *