اولین تولید کننده سقف یو پی وی سی در ایران !

09115495291 - 09120465839- 09120465837

مشاوره با واحد فروش

خانه  »  وبلاگ   »   عایق سقف ؛ کاربردی‌ترین عایق‌های حرارتی و رطوبتی

عایق سقف ؛ کاربردی‌ترین عایق‌های حرارتی و رطوبتی

  • 20 بازدید
  • تاریخ انتشار: 1 هفته پیش
5/5 - (14 امتیاز)

عایق سقف ؛ کاربردی‌ترین عایق‌های حرارتی و رطوبتی

آیا دائماً با قبض‌های گران انرژی ساختمان خود دست و پنجه نرم می‌کنید؟ چرا اجرای عایق سقف (حرارتی، برودتی و آب‌بندی) مهم است؟ یک واقعیتی اینجا وجود دارد: عایق‌بندی ضعیف سقف می‌تواند تا 15٪ به هزینه‌های انرژی خانه شما بیفزاید. بنابراین عایق‌کاری سقف یک انتخاب هوشمندانه است: باعث صرفه‌جویی در مصرف انرژی می‌شود که هم از نظر مالی و هم از نظر زیست محیطی مفید است.

عایق سقف

این راهنمای جامع در مورد انواع عایق سقف به شما کمک می‌کند تا اطلاعات بیشتری از متریال و فرآیند نصب عایق‌های حرارتی و رطوبتی سقفی و همچنین معایب و مزایای آن‌ها بدانید.

 

مزایای عایق حرارتی و رطوبتی سقف

عایق‌بندی سقف مزایای متعددی برای صاحبان خانه‌ها و مشاغل دارد. این می‌تواند هزینه‌های ساختمان، گرمایشی و سرمایشی را به شدت کاهش دهد. در نتیجه در طولانی‌مدت باعث صرفه‌جویی در هزینه‌های ساختمان می‌شود. با ایجاد مانعی در برابر انتقال حرارت، خنک نگه داشتن فضای داخلی در طول تابستان‌های گرم و حفظ دمای داخلی در زمستان‌های سرد، عملکرد انرژی را بهبود می‌بخشند.

 

مزایای عایق حرارتی و رطوبتی سقف

کاهش هزینه‌ها با عایق نسوز سقف

عایق‌کاری سقف در کاهش هزینه‌های آب و برق ساختمان‌های مسکونی و صنعتی بسیار مهم است. زیرا یک سد موثر در برابر نفوذ گرما ایجاد می‌کند و نیاز به تهویه مطبوع مداوم در فصول گرم یا گرمایش در ماه‌های سرد را کاهش می‌دهد.

کاهش هزینه‌ها با عایق نسوز سقف

 

عایق‌بندی ضعیف می‌تواند هزینه‌های انرژی را تا 15٪ افزایش دهد که اهمیت متریال سقف باکیفیت و روش‌های نصب را برجسته می‌کند. از سوی دیگر، عایق‌های سقفی که به خوبی نصب شدند می‌توانند در طول زمان صرفه‌جویی قابل‌توجهی در قبض برق داشته باشند.

عایق سقف مناسب همچنین مقاومت در برابر آتش را افزایش می‌دهد و ایمنی بیشتری را برای ساختمان‌های مسکونی ایجاد می‌کند. بهینه‌سازی انرژی تنها بخشی از مزایایی است که با نصب صحیح عایق سقف ایجاد می‌شود.

 

قبوض گرمایشی کمتر

کاهش قبوض گرمایشی یکی از مزایای قابل توجه نصب عایق سقف است. سقف عایق‌بندی شده مانعی در برابر اتلاف گرما است و به حفظ دمای ثابت در ساختمان‌های مسکونی کمک می‌کند.

قبوض گرمایشی کمتر

طبق داده‌های جمع‌آوری‌شده، زمانی که سیستم سقف خانه‌ به‌درستی عایق‌بندی شده باشد، صاحبان خانه‌ها تا 15 درصد در قبوض گرمایشی خود کاهش مشاهده می‌کنند. زیرا عایق به طور قابل توجهی جریان گرما و مصرف انرژی را کاهش می‌دهد. به آسایش ساکنین خانه کمک می‌کند و در عین حال وابستگی به بخاری را در زمستان کاهش می‌دهد.

 

انواع عایق پشم سقف

پشم عایق در درجه اول برای عایق کاری سقف‌های شیبدار مناسب است. به شکل رول یا پانل‌های نیمه نرم موجود است. پشم را به راحتی می‌توان به اندازه برش داد و از آنجایی که تراکم پذیر است، می‌توان آن را بدون هیچ ابزاری بین تیرها نصب کرد. سه نوع پشم عایق پرکاربرد وجود دارد: پشم شیشه، پشم سنگ و پشم گوسفند.

 

  1. پشم شیشه

پشم شیشه یک ماده عایق معدنی است. از شیشه بازیافتی ساخته می‌شود و نقطه ذوب بالایی دارد. در طول فرآیند خنک‌سازی، نخ‌های شیشه‌ای نازک از شیشه ذوب شده بیرون کشیده می‌شوند. سپس به آن افزودنی‌هایی اضافه می‌کنند و پشم شیشه تشکیل می‌شود.

پشم شیشه

 

 

پشم شیشه به دلیل ساختار سبک خود می‌تواند هوای زیادی را در خود نگه دارد و دارای ویژگی‌های یک عایق حرارتی مطلوب سقف است. البته در نظر داشته باشید که پشم شیشه باعث تحریک پوست می‌شود. بنابراین توصیه می‌کنیم هنگام استفاده از این ماده از دستکش محافظ استفاده کنید.

 

مزایا: ارزان، تراکم‌پذیر (به راحتی بین خرپاهای سقف اعمال می شود)

موارد استفاده: سقف شیبدار، کف

 

  1. پشم سنگ

درست مانند پشم شیشه، پشم سنگ نیز در دسته مواد عایق معدنی قرار دارد. عایق پشم سنگ سقف را از سنگ‌های آتشفشانی ذوب شده می‌سازند که به صورت نخ‌های شیشه‌ای نازک رول می‌شود. روغن‌ها و رزین‌ها به نخ‌های نازک اضافه می‌شوند تا مواد ضد آب و به عنوان عایق رطوبتی نیز استفاده شوند.

پشم سنگ

خواص پشم سنگ شبیه پشم شیشه است. پشم سنگ نسبت به پشم شیشه کمتر پوست را تحریک می‌کند. با این حال، پشم سنگ ممکن است در حین برش گرد و غبار تولید کند که می‌تواند باعث تحریک ریه‌ها شود. بنابراین  توصیه می‌کنیم حتما هنگام استفاده از پشم سنگ از ماسک صورت استفاده کنید.

 

مزایا: بسیار ارزان، عایق صوتی خوب

موارد استفاده: سقف شیبدار، کف

 

 

  1. سقف را با پشم گوسفند عایق کنید

سقف را با پشم گوسفند عایق کنید

پشم گوسفند کاملاً برای عایق‌کاری سقف مناسب است. این یک جایگزین سازگار با محیط زیست برای پشم شیشه و پشم سنگ است. پشم گوسفند کمی گران‌تر است، اما در ازای آن مواد زیست‌محیطی دریافت می‌کنید که کار کردن با آن بدون خطر و آسان است.

 

 

از آنجایی که این ماده باعث تحریک پوست یا ریه نمی‌شود، نیازی به کار با دستکش یا کلاه نیست. پشم گوسفند ویژگی‌های عایق رطوبتی خوبی و همچنین ظرفیت ذخیره حرارت بالایی دارد. در نتیجه، خانه در تابستان خنک خواهد ماند.

 

مزایا: بدون تحریک، سازگار با محیط زیست، ظرفیت عایق حرارت بالا، مدیریت رطوبت خوب

موارد استفاده: سقف شیبدار، کف

 

عایق بندی سقف با تخته‌های عایق

عایق‌های تخته‌ای، به طور کلی، پانل‌های سفتی هستند که آنها را از فوم‌های پلاستیکی می‌سازند. این پوشش‌های عایق بسیار سبک و به راحتی قابل اره کردن هستند و ارزش بالایی دارند. (حتی در صورت داشتن ضخامت لایه کوچک). از آنجایی که تخته‌ها ضد رطوبت هستند، می‌توان آنها را هم در داخل و هم روی سقف‌های صاف و شیبدار اعمال کرد. PUR، PIR و XPS پرمصرف‌ترین انواع عایق‌های تخته‌ای هستند.

 

عایق بندی سقف با تخته‌های عایق

البته عایق‌های تخته‌ای یا برد (board) معایبی نیز دارند. آنها به اندازه سایر انواع عایق‌ها مانند الاستومری یا فوم اسپری موثر نیستند. در برخی از موارد نصب این پانل‌ها می‌تواند دشوار باشد. زیرا اگر به درستی نصب نشود، در واقع می‌تواند شکاف‌هایی در عایق سقف شما ایجاد کند که راندمان حرارتی آن را کاهش می‌دهد.

 

 

  1. تخته عایق PUR

سفارشی‌سازی صفحات عایق PUR (پلی اورتان) بسیار آسان است و به راحتی بین یا روی تیرها وصل می‌شوند.

این تخته‌های عایق در چندین پوشش موجود هستند. برخی از آنها قبلاً با انواعی مانند تخته گچی عرضه می‌شدند که روند عایق‌کاری سقف را تسریع می‌کرد. PUR یک عایق سقف مناسب است، حتی زمانی که ضخامت لایه نسبتاً کم باشد. برای دستیابی به عایق بهینه، می‌توان شکاف‌ها را با فوم PUR پر کرد.

 

. تخته عایق PUR

مزایا: حمل آسان – آب‌بندی رطوبتی و عایق هوا ایجاد می‌کند و تجمع رطوبت را به حداقل می‌رساند. که این هزینه‌های گرمایش و سرمایش را کاهش می‌دهد و هزینه عایق‌کاری سقف را مقرون به صرفه می‌سازد.

کاربردها: سقف‌های شیبدار و مسطح، دیوارهای دارای حفره، کف، زیرزمین

 

 

  1. برد عایق PIR

صفحات عایق PIR (پلی ایزوسیانورات) از نظر ظاهر و روش پردازش با PUR قابل مقایسه هستند. با این حال، تخته‌های PIR نسبت به PUR نسوز، محکم و مقاوم‌تر در برابر فشار هستند.

 برد عایق PIR

اگر تخته های PIR و PUR را با ضخامت‌های مساوی مقایسه کنیم، PIR  ارزش عایق بهتری دارد. از این ماده می‌توان برای بسیاری از کاربردهای پوششی استفاده کرد. از آنجایی که عایق سقف PIR رطوبت را جذب نمی‌کند، در شرایط مرطوب عملکرد بهتری دارد.

 

مزایا: تخته نسوز، عایق بهینه، ضد رطوبت

موارد استفاده: سقف‌های شیبدار و مسطح، دیوارهای دارای شکاف و حفره، کف

 

 

  1. برد عایق XPS

این نوع عایق در برابر فشار و رطوبت بسیار مقاوم بوده و به همین دلیل است که آنها به طور مرتب برای عایق‌کاری سقف‌های مسطح یا سقف معکوس؛ (نوعی سقف که در آن، لایه ضد آب به جای بالای سقف در زیر آن قرار دارد.) استفاده می‌شوند. در مورد سقف معکوس، تخته‌های XPS (پلی استایرن اکسترود شده) اغلب به عنوان مواد عایق عمل می‌کنند. در بالای عایق پلی استایرن، یک لایه شن یا تایل قرار می‌گیرد.

برد عایق XPS

نصب تخته‌های عایق سقف XPS نیز آسان است. این بدان معناست که کار عایق‌کاری به سرعت اجرا می‌شود که تأثیر مثبتی بر هزینه‌های نصب دارد.

 

مزایا: مقاوم در برابر فشار، ضد رطوبت عالی

موارد استفاده: سقف‌های مسطح و شیبدار، عایق سقف کاذب، دیوارهای (حفره‌ای)، کف

 

 

عایق فوم سقفی

در کنار مواد تخته‌ای یا عایق‌های چوبی، می‌توان سقف را با عایق‌های حرارتی که به داخل سقف دمیده یا پاشیده می شود، ایمن ساخت. مزیت آن، این است که ساختار سقف به طور کامل پر می‌شود و از انتقال حرارت جلوگیری می‌شود. نمونه‌های پرکاربرد این نوع عایق سقفی عبارتند از: فوم پلی‌اورتان، عایق سلولزی و پشم شیشه پاششی.

 

فوم‌های عایق پاششی و دمشی سقف

فوم‌های عایق پاششی و دمشی سقف

عایق‌های پاششی سقف و دیوار از ذرات کوچک فیبر، فوم یا مواد دیگر تشکیل می‌شوند. این ذرات کوچک یک ماده عایق را تشکیل می‌دهند که می‌تواند بدون ایجاد مزاحمت در ساختارها یا پرداخت ها‌با هر فضایی مطابقت داشته باشد. این توانایی انطباق باعث می‌شود عایق‌های فومی برای بازسازی‌ها و مکان‌هایی که نصب انواع دیگر عایق‌ها دشوار است، مناسب باشند.

 

رایج‌ترین انواع مواد مورد استفاده برای عایق‌های پاششی و دمشی شامل سلولز، فایبرگلاس و پشم معدنی است. همه این مواد با استفاده از مواد زائد بازیافتی تولید می‌شوند. سلولز عمدتاً از کاغذ روزنامه ساخته می‌شود. اکثر محصولات فایبرگلاس حاوی 40 تا 60 درصد شیشه بازیافتی هستند. پشم معدنی معمولاً از 75 درصد مواد صنعتی بازیافتی تولید می‌شود.

 

برخی از مواد عایق پاششی که کمتر رایج هستند عبارتند از پلی استایرن و پرلیت. عایق‌های فومی پاششی را می‌توان در فضاهای محصور مانند دیوارها یا فضاهای غیر محصور مانند اتاق زیر شیروانی نصب کرد. سلولز، فایبرگلاس و پشم سنگ معمولاً توسط نصاب‌های با تجربه که در دستیابی به چگالی و مقادیر R صحیح مهارت دارند، نصب می‌‌شود.

 

 

  1. عایق فوم اسپری PUR (فوم پلی اورتان)

 

فوم PUR شاخص بسیار خوبی در عایق‌کاری دارد. بزرگ‌ترین مزیت فوم سقف PUR عایق این است که تمام درزها و شکاف‌های سقف را کاملاً می‌بندد. بنابراین دیگر نیاز نیست نگران انتقال حرارت باشید.

 

عایق فوم اسپری PUR (فوم پلی اورتان)

اما یک نقطه ضعف، باقی‌ماندن طولانی بوی بد آن پس از اجراست. این بو شبیه به بوی قوی رنگ است. یکی دیگر از معایب عایق پلی‌یورتان پاششی آن است که به تمام مصالح ساختمانی می‌چسبد و در آینده نمی‌توانید از این مواد مجدد استفاده کنید.

مزایا: عایق بدون درز

موارد استفاده: سقف‌های شیبدار، دیوارهایی با فضای خالی بین آنها (دوجداره)

 

  1. عایق سلولزی

عایق کاری سقف با سلولز یکی دیگر از روش‌های رایج و زیست محیطی عایق‌بندی است. الیاف سلولزی از کاغذ و روزنامه بازیافتی ساخته شده و بر پشت بام پاشیده می‌شود.

عایق سلولزی

برای اینکه سلولز به آرامی و سریع اعمال شود، اغلب پوسته‌ها را با یک چسب طبیعی خیس می‌کنیم. در مورد سقف شیبدار، سد بخار باعث می‌شود که این عایق الیافی کاملاً در جای خود باقی بمانند.

 

مزایا: مرطوب کننده، مواد عایق محیطی

کاربرد: عایق رطوبتی سقف شیبدار، عایق کف

 

 

قیمت عایق حرارتی فوم سقف شیروانی

قیمت عایق حرارتی فوم سقف شیروانی

محصولات عایق فوم و نصب آن معمولاً بیشتر از عایق‌های الیاف شیشه‌ای و سنتی هزینه دارند. با این حال، عایق فوم دارای مقدار R بالاتری است و یک مانع هوا را تشکیل می‌دهد. این می‌تواند برخی از هزینه‌ها و وظایف دیگر مرتبط با هوازدگی خانه، مانند درزبندی، استفاده از پوشش خانگی و سد بخار، و چسباندن با نوار را از بین ببرد. هنگام ساخت یک خانه جدید، این نوع عایق همچنین می‌تواند به کاهش زمان ساخت و تعداد پیمانکاران متخصص کمک کند که باعث صرفه‌جویی در هزینه می‌شود.

 

هزینه عایق کاری سقف شیروانی

 

اول از همه، قیمت عایق و نصب آن به شدت به انتخاب متریال بستگی دارد. همچنین سطح کل، ضخامت مواد عایق، نوع سقف (شیب دار یا مسطح) و میزان سختی عناصر هستند که هزینه کلی سقف و عایق را برآورد می‌کنند.

 

هزینه عایق کاری سقف شیروانی

 

برای مثال قیمت هر متر مربع عایق پشم شیشه سقفی 2 اینچ رول در تاریخ 8 شهریور 1403 از 60 هزار تا 90 هزار تومان بسته به دانسیته و برند متغیر است.

همچنین قیمت هر رول عایق پشم سنگ سقفی 2 اینچ رول در تاریخ 8 شهریور 1403 از 800 هزار تا یک میلیون و هفتصد هزار تومان بسته به دانسیته و برند متغیر است.

پشم سنگ تخته‌ای 3 سانتی‌متری بسته به دانسیته از 800 هزار تومان تا یک میلیون و 200 هزار تومان متفاوت است.

 

سقف جدید بدون عایق را با کیفیت بالا و قیمت مناسب از بزرگترین کارخانه تولید سقف و دیوار UPVC در ایران بخرید

پوشش‌های UPVC در کارخانجات سپیدفام وارنا مقاوم در برابر حرارت، رطوبت و ورق‌های سقفی کم مصرفی هستند که نیازی به عایق حرارتی اضافی ندارند. همچنین ورق سقف UPVC ضد صدا است. چنانچه در نزدیکی مناطق پر سر و صدا مانند بزرگراه‌ها یا استادیوم‌ها زندگی می‌کنید – یا نمی‌خواهید صداها از ساختمان شما خارج شود – انتخاب بسیار مناسبی هستند.

عایق سقف

با وجود پوشش‌های خودعایق یو پی وی سی نیازی به پرداخت هزینه‌های اضافی عایق‌بندی نیز ندارید. این ورق‌های سقف بهداشتی با هم‌پوشانی کامل و پوشش ضدآب خود، به یک استثنای فوق‌العاده در میان سایر متریال‌های سقفی تبدیل شدند.

برای اطلاعات بیشتر در خصوص پوشش‌های ضدخوردگی سوله و خودعایق و استعلام قیمت با مشاوران سپیدفام وارنا در ارتباط باشید:

 

5495291 – 0911

0465839 – 0912

0465837 – 0911

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *