اولین تولید کننده سقف یو پی وی سی در ایران !
ایمنی و دوام سوله های صنعتی همواره یک نگرانی اساسی در صنایع حساس بوده است. به ویژه در بخش مواد شیمیایی و پرخطر از جمله ساخت سوله های نفت و گاز. نه تنها افراد شاغل در صنایع پالایشگاهی و پتروشیمی در محیط کار خود با خطرات احتمالی زیادی روبرو هستند، بلکه تجهیزات و ساختار خودِ سولههای انرژی نیز میتواند زیر فشار مواد شیمیایی و عوامل صنعتی داخل کارخانه، به سمت تخریب زودهنگام و خطرات احتمالی پیش رود.
صنایع نفت و گاز همچنان اصلیترین منابع انرژی در جهان است و یکی از مهمترین پارامترهایی است که بر رشد اقتصاد جهانی تاثیر گذاشته است. سوله های نفت و گاز بیش از 50 درصد مصرف سوخت جهانی را تامین میکنند و انتظار میرود هیدروکربنها مهمترین منبع انرژی تا سال 2035 باقی بمانند. تحقیقات ادامهدار نشان میدهد که تا سال 2035، گاز طبیعی به دومین منبع سوخت در جهان تبدیل خواهد شد و تقاضا برای سوختهای فسیلی در حال افزایش است. از این رو، ساخت سوله های پتروشیمی و پالایشگاه های نفت و گاز به شیوهای بیخطر یکی از مهمترین اقدامات جهت ایمن سازی و بهینهسازی کارخانههای تولید انرژی در جهان میباشد.
بنابراین به جاست که از متریالهای با ایمنی و دوام بالاتر برای ساخت سوله های گاز، انبارهای نفت و ذخیره مواد شیمیایی استفاده کنیم. برای دستیابی به این امر، در زیر به مهمترین چالشها و بهترین متریال ساخت اشاره خواهیم کرد.
ساخت سوله های بادوام در صنایع پتروشیمی، نفت و گاز به دلیل شرایط سخت عملیاتی، الزامات نظارتی خاص و نوع متریال مورد استفاده با چالشهای منحصر به فردی روبه رو است. از جمله:
تأسیسات پتروشیمی با ترکیبات صنعتی مختلفی روبه رو هستند که باید آنها را کنترل کنند. این میتواند منجر به قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی خطرناکی شود. بنابراین مستلزم انتخاب دقیق موادی است که بتوانند در برابر نشت مواد شیمیایی بدون تخریب یا خطرات ایمنی، مقاومت کنند.
همچنین به دلیل وجود مواد قابل اشتعال، سوله های نفت و گاز باید از قوانین و مقررات ایمنی آتشسوزی سختگیرانهتری از جمله استفاده از پوششهای غیر قابل احتراق و طراحی برای جلوگیری از انفجارهای ناگهانی و … پیروی کنند.
انبارهای نفت و گاز را اغلب در محیطهای خورنده (مانند مناطق گرمسیری، ساحلی، مکانهای دورافتاده مثل شهرکهای صنعتی با آب و هوای سخت) میسازند. مواد باید با دقت انتخاب شوند تا در برابر خوردگی ناشی از آب شور، گرمای شدید، مواد شیمیایی، خوردگی و رطوبت مقاومت کنند.
سوله های صنعتی و پالایشگاههای نفت و گاز باید بسته به موقعیت جغرافیایی طوری ساخته شوند تا بتوانند در برابر گرما و دمای شدید، طوفان، باران، برف و زلزله مقاوم باشند. این اغلب نیاز به روشهای مهندسی و طراحی تخصصی دارد.
عایقبندی حرارتی و رطوبتی مناسب در شرایط آب و هوایی شدید برای حفظ محیطی بهینه و جلوگیری از آسیب به تجهیزات داخلی سولههای انرژی بسیار مهم است.
صنایع نفت و گاز اغلب ماشینآلات و تجهیزات سنگین را در خود جای میدهند که الزامات تحمل بار و یکپارچگی سازه را الزامی میسازد. برای ساخت این سولهها باید بارهای دینامیکی، ارتعاشات و اثرات بالقوه ناشی از عملیات صنعتی را در نظر بگیرید. در صورت بروز حادثه، مانند انفجار یا خرابی تجهیزات، پوششهای ضد ضربه میتوانند با حفظ یکپارچگی ساختاری و ایجاد راههای فرار امنتر، نه تنها به انسجام سازه بلکه به محافظت از پرسنل نیز کمک کنند.
از طرفی، ماشینآلات و دستگاههای صنعتی در تاسیسات نفت و گاز میتوانند ارتعاشات و ضربه ایجاد کنند. ساختار ضد شوک و پوششهایی که برای مقاومت در برابر این نیروها طراحی شده باشد، عملیاتی پایدار را تضمین میکند. علاوه بر ایمنی بیشتر، منجر به افزایش عملکرد و بازدهی سولههای پتروشیمی میشود.
ساخت سوله نفت و گاز به شدت تابع نظارت و مقررات سختگیرانه است. بخشهای انرژی باید با مجوزها و استانداردهای ملی و بینالمللی زیادی مطابقت داشته باشند. رعایت این الزامات قانونی میتواند فرآیند طراحی و ساخت را پیچیدهتر سازد.
این تاسیسات نفتی باید اثرات زیست محیطی، از جمله مدیریت زباله و استانداردهای انتشار گازهای گلخانهای را حذف یا به حداقل برسانند، که میتواند بر انتخاب متریالهای طراحی تاثیر بگذارد.
ساخت سولههای بادوام نفت و گاز و پتروشیمی اغلب به دلیل نیاز به مواد با کیفیت بالا، مهندسی پیشرفته و رعایت مقررات ایمنی گرانتر است. انتخاب پوششهای باکیفیت و مقرون به صرفه جهت متعادل کردن هزینهها و ایمنی بالاتر در درازمدت میتواند امری چالش برانگیز باشد.
بسیاری از عملیات نفت و گاز در مناطق دور افتاده اجرا میشوند که میتواند لجستیک، تامین مواد و جابهجایی کارکنان سوله را پیچیده کند. مسائل ژئوتکنیکی مانند پایداری خاک، ترکیبات سنگ بستر و سطح آب زیرزمینی میتواند بر روشهای طراحی و ساخت سوله تاثیر بگذارد.
در ارزیابی ریسک باید ایمنی کارگران را هم در مرحله ساخت و هم در مرحله اجرایی سوله های نفت و گاز در نظر بگیرید. این منجر به لحاظ الزامات و پروتکلهای طراحی اضافی و انتخاب متریالهای باکیفیت میشود.
ورقهای دیواری و سقف ذوزنقهای UPVC به دلیل ساختار محکم مولکولی و پلیمری خود، توسط مواد شیمیایی اسیدی و قلیایی به هیچ عنوان دچار خوردگی نمیشوند. زیرا پلیروف اولین کارخانه تولیدات نسل جدید پوششهای UPVC ضد پوسیدگی و خوردگی در ایران است. سقف یو پی وی سی برای استفاده در مناطق مستعد باران اسیدی، کارگاههای خورنده بخصوص در مناطق گرمسیری مقرون به صرفهترین انتخاب است.
با توجه به مشکلات خوردگی که کارخانهها در صنایع پالایشگاهی و پتروشیمیایی، انبار سولهها و تولیدات گاز و نفت با آن مواجه هستند، UPVC بهترین سقف ضد شیمیایی و ضد حرارت میباشد.
پوششهای یو پی وی سی در شرکت پلیروف دارای گواهینامههای ضد حریق، ضد مواد شیمیایی، عایق، مقاوم در برابر خوردگی و کاملا تست شده هستند. ورقهای UPVC به روزترین استانداردهای ایمنی ساخت سولههای صنعتی را رعایت میکنند و با قیمت مقرون به صرفه، قابلیت ارسال سریع به تمامی نقاط دنیا را دارند.
جهت اطلاعات بیشتر لطفا با مشاوران پلی روف ارتباط بگیرید:
34390000 – 011
0465839 – 0912
5495291 – 0911
0465837 – 0911