اولین تولید کننده سقف یو پی وی سی در ایران !
راهاندازی یک کسب و کار موفق و پرورش آبزیان خاویاری و ماهی هایی از این دست که سود خوبی دارند در دراز مدت اثربخش است. برخی از پرورش دهندگان ماهیان خاویاری رشد این ماهی ها را در حوضچه های مسقف ترجیح میدهند، در حالی که برخی دیگر از حوضچه های فضای باز استفاده میکنند. اگرچه هنوز شواهد دقیقی دال بر تأثیر نور خورشید بر رشد ماهی های خاویاری نداریم. اما به نظر میرسد پرورش ماهی های خاویاری عملا در سایه بهتر است و زیر سقف مناسب سریعتر رشد میکنند.
اگر شما هم به فکر راه اندازی سوله ماهی خاویاری هستید و برای پرورش آن به دنبال بهترین سقف حتی در حیاط خانه خود هستید، ادامه مقاله را مطالعه فرمایید.
در بیشتر موارد، پرورش دهندگان ماهی خاویاری یک سیستم حفاری زمین گرمایی نصب میکنند که ماهی را در تابستان و زمستان در دمای ثابت نگه میدارد. علاوه بر این، از سیستم تصفیه آب سازگار با محیط زیست استفاده میکنند. برای دستیابی به این هدف، سیستم فیلتراسیون به کار میبرند. برخی از کشاورزان حتی تمام یا بخشی از آب خود را بازیافت میکنند. این نوع آب خالص و اکسیژن دار برای سلامت ماهیان خاویاری سالم و بدون ضرر است. محیط استخر ماهی ها نیز باید به اندازه لازم بزرگ باشد تا فضای کافی برای شنای آزاد داشته باشند و بتوانند با آرامش رشد کنند.
در صورتیکه نخواهیم از حوضچه های آزاد برای این کار استفاده کنیم. گزینه ساخت سوله مسقف ماهی پیش روی ماست. پرورش ماهی های خاویاری در یک استخر سرپوشیده مستلزم ایجاد محیطی است که زیستگاه طبیعی این ماهیها را شبیهسازی کند. با رعایت چند نکته از سلامت آنها اطمینان حاصل میکنیم تا تولید مثل موفقی داشته باشند. در اینجا چند شرط مهم برای پرورش ماهیان خاویاری در استخرهای سرپوشیده وجود دارد:
برای پروش ماهی های خاویاری کیفیت آب بسیار مهم است. آنها به آب حساس هستند. بنابراین حفظ شرایط مطلوب بسیار مهم است. آب باید تمیز، دارای اکسیژن کافی و عاری از آلودگی باشد. نظارت منظم بر پارامترهای آب مانند دما، pH، آمونیاک، نیتریت و سطوح نیترات ضروری است.
ماهیان خاویاری در دمای آب ولرم از10 درجه تا 20 درجه سانتیگراد رشد میکنند. حفظ دمای پایدار در این محدوده برای سلامتی و پرورش موفق آبزیان مهم است.
ماهیان خاویاری آبزیانی هستند که بیشتر در کف حرکت میکنند. آنها برای شنا و حرکت به فضای کافی نیاز دارند. استخر سرپوشیده باید عمق کافی برای سازگاری با اندازه و تحرک ماهیان خاویاری داشته باشد.
سیستم تصفیه مناسب برای اطمینان از کیفیت و شفافیت آب ضروری است. ترکیبی از روش های فیلتراسیون مکانیکی، بیولوژیکی و شیمیایی ممکن است برای تمیز نگه داشتن آب و عاری از ضایعات ضروری باشد.
ماهی های خاویاری آبزیان بزرگی هستند که برای پرورش و رشد به محیطی جادار نیاز دارند. استخر سرپوشیده باید به اندازه کافی بزرگ باشد تا فضای شنای کافی را فراهم کند و تعداد ماهیان خاویاری پرورش یافته را در خود جای دهد.
رشد بیش از حد جلبکها منجر به پدیدهای به نام شکوفایی جلبکی میشود که در آن جمعیت جلبکها به سرعت تکثیر میشود و سطح آب را میپوشاند. آنها از طریق تنفس اکسیژن مصرف میکنند که این اکسیژن آب استخر را کاهش میدهد. ماهیان خاویاری، مانند سایر موجودات آبزی، برای تنفس به اکسیژن محلول کافی نیاز دارند و در صورت کاهش بیش از حد آن، ممکن است از کمبود اکسیژن بمیرند. جلبکها همچنین کیفیت آب را با آزاد کردن مواد آلی و زائد در آب کاهش میدهند. این منجر به افزایش سطح آمونیاک و نیتریت، افزایش pH و کاهش شفافیت آب میشود و سلامت ماهیها را به خطر میاندازد.
چرخه بلوغ ماهیان خاویاری طولانی است. آنها باید از هر گونه مزاحمت در امان بمانند، در غیر این صورت باید برای چرخه پرورش بعدی – بیش از 2 سال صبر کنند! سپس، بسته به گونه، حداقل 7 سال طول میکشد تا ماهیان خاویاری ماده اولین تخمهای خود را بگذارند و بچه ماهیها تولید شوند.
نفوذ تابش UV خورشیدی در سطح زمین اخیراً به دلیل صدمات لایه اوزون افزایش یافته است. این فشار قابل توجهی به موجودات آبزی، ترکیبات فیتوپلانکتونها و از جمله ماهی های خاویاری وارد میکند. (علاوه بر عوامل محیطی مانند PH و گرما ).
ماهیان خاویاری مانند سایر آبزیان به اشعه UV حساس هستند. شایعترین اثر نور خورشید، آسیب به آبشش و پوست ماهی ها است. در حوضچههای بدون سقف، رنگ ماهی در معرض مستقیم نور خورشید تیرهتر میشود. اشعه UV قادر است به سرعت در آب پراکنده شود و حداقل تا عمق 50 متری استخرهای بدون سقف به راحتی نفوذ میکند. بر اثر تابش نور خورشید به استخر ماهی ها، رشد جلبک ها و مواد سمی نیز افزایش مییابد.همه این موارد باعث میشود تا بخواهیم بدانیم سقف مناسب برای پرورش ماهی های خاویاری کدام است؟
با توجه به موارد فوق باید به دنبال سقفی باشیم تا نه تنها نور خورشید را عبور ندهد بلکه گرمای هوا را نیز به زیر سقف منتقل نکند. ورقهای سقف یو پی وی سی برای این کار ایدهآل هستند. ضریب انتقال حرارت این پوششهای سقفی پایین است و مانع رشد جلبک و تابش مضر نور خورشید بر آب استخر پرورش ماهی میشوند.
در جنوب کشور که گرمای شدید هوا و رطوبت باعث پوسیدگی سقف های فلزی میشود ممکن است از ایرانیت استفاده کنند. اما مشکل ایرانیت هم این است که سقف را گرم میکند و گرما را برای مدت طولانی زیر خود نگه میدارد. به علاوه مشکل جذب رطوبت نیز دارد.
مجموعه تمام این عوامل باعث میشود تا پوششهای UPVC را که هیچیک از معضلات فوق را ندارند، به عنوان بهترین سقف برای پرورش ماهی های خاویاری، میگوها و سایر آبزیان انتخاب کنند.
سپیدفام وارنا (پلی روف) بنیانگذار تولید ورقهای سقف و دیوارپوش یو پی وی سی (پلی وینیل کلراید سخت) در ایران است. این پانلها بدون جذب گرما و رطوبت، ضد آتش، قابل شستشو و بهداشتی هستند و برای انواع سقف سوله ، انبارها و کارگاههای صنعتی، سایبان و پارکینگها مقرون به صرفه ترین سقف میباشند.
برای اطلاع از قیمت، ضخامت محصولات پلی روف و مشاوره رایگان با کارشناسان ما در ارتباط باشید:
5495291 – 0911
0465839 – 0912
0465837 – 0911