اولین تولید کننده سقف یو پی وی سی در ایران !
طراحی دیوارپوش های نما در سالهای گذشته تغییرات زیادی کرده است. زمانی آجر به عنوان اجزای اساسی ساختمان تلقی میشد. اما اخیراً، پیشرفتها در عرصه مصالح ساختمانی، انواع دیوارپوش جدید با ویژگیهای منحصر به فرد و تنوع قیمت ها را بیش از پیش در دسترس همگان قرار داده است. امروزه انتخاب متریال برای پیمانکاران نمای ساختمانی و مالکان خانهها به راحتی امکانپذیر است و میتواند ظاهر ملک شما را به طرز چشمگیری دگرگون کند. اما سوال اینجاست که بهترین دیوارپوش برای نمای خانه یا ویلا کدام است؟
در راهنمای امروز پلی روف ما به بررسی 9 نوع از بهترین انواع دیوارپوشها برای نمای بیرونی ساختمان مسکونی، ویلایی و سوله شما خواهیم پرداخت. ایدههای طراحی که میتوانید از آن برای انتخاب در پروژه بعدی خود استفاده کنید.
انواع مختلف دیوارپوشهای ساختمانی وجود دارد که وجه مشترک اجرای آنها محافظت بیشتر و افزایش زیبایی نما است. از ساختمان در برابر عوامل بیرونی مانند باران، باد و نوسانات دما محافظت میکند که این باعث افزایش طول عمر ساختمان و کاهش هزینههای نگهداری میشود.
دیوارپوشها عایق حرارتی ساختمان نیز هستند. دمای داخلی را ثابت نگه میدارند و هزینههای گرمایشی و سرمایشی را کاهش میدهند. انواع پوشش دیوارها همچنین میتوانند عایق صدا و مقاومت در برابر آتش را بسته به متریال مورد استفاده بهبود بخشند.
دیوارپوش آجری میتواند یکی از مصالح مناسب برای پروژه ساختمانی شما باشد. نه تنها ظاهر و حس آجر طبیعی را ایجاد میکند، بلکه مزایای اضافی آن نسبت به آجرهای سنتی ارزشمند است؛ مانند دوام یا افزایش مقاومت در برابر آب در پوششهایی که به عایق رطوبتی نیاز دارند.
ورقهای آجری به دلیل ظاهر شیکشان قادرند پوششهای سنتی آجری ساخته شده در قرنهای گذشته را شبیهسازی کنند. اما اگر با طراحی مدرن یعنی زیرسازی قابهای آلومینیومی و رنگ سفید پودری ترکیب شوند، محبوبتر از همیشه خواهند بود.
دیوارپوش چوبی یک متریال همه کاره، پایدار و سازگار با محیط زیست است. به مالکان این امکان را میدهد تا برای پروژههایی که احتمال آتش سوزی ندارند، نمایی چشمگیر ایجاد کنند. این ماده پوششی پایدار با ماندگاری چندین ساله، متریالی ایدهآل برای بسیاری از پروژههای بیرونی نمای ساختمان فراهم میکند. از چوب انواع مختلف درختان از جمله سرو، کاج اروپایی، بلوط، سکویا و انواع دیگر میتوان برای ساخت دیوارپوشهای چوبی استفاده کرد.
پانلهای چوبی نما مزایای منحصر به فرد و جالبی دارند. به دلیل چرخه طبیعی رشد در درختان که CO2 را جذب و اکسیژن آزاد میکنند، نسبت به سایر مصالح ساختمانی مانند بتن یا فلز، میزان انتشار گازهای گلخانهای را متعادل میکنند. با این حال، نکته مهم این است که دیوارپوش های چوبی بیرون ساختمان برای حفظ ظاهر تازه خود به تعمیر و نگهداری قابل توجهی نیاز دارند. برای جلوگیری از تغییر رنگ چوب به رنگآمیزی منظم نیاز است. با این حال، پوششهای چوبی نما در طول زمان مستعد تاب خوردگی و ترک هستند که نیاز به نظارت مداوم دارند.
یکی از محبوبترین انواع دیوارپوشها برای نماهای مدرن، پانلهای آلومینیومی است. به طور طبیعی سبکوزن و بسیار انعطافپذیر، دارای انواع مختلفی از پرداختها است. مانند آنودایز (ایجاد لایه اکسید و افزایش مقاومت و خوردگی در نما)، پوشش پودری و افکت سنگی. آلومینیوم همچنین میتواند اکسترود و فشرده شود و نماهای منحصر به فردی ایجاد کند که این جذابیت و محبوبیت آن را افزایش میدهد.
آلومینیوم قابلیت بازیافت بسیار خوبی دارد و باعث افزایش طول عمر ساختمان میشود. صنعت ساختوساز در سالهای اخیر تمرکز زیادی بر پایداری متریال در برابر عوامل محیطی داشته است. به این معنی که طراحی دیوارپوش های بادوام مهمترین گزینه برای انتخاب بهترین پوشش نمای بیرونی در ساختمانها بوده است.
یکی از اولین اشکال دیوارپوشها از سنگ بود. دیوارپوش های سنگی معمولاً در سازهها به صورت مکعبی استفاده میشوند تا یکپارچگی ساختاری ساختمان را افزایش دهند. در سالهای اخیر، پیشرفت فناوری در ساخت دیوارپوش ها گزینههای جدیدی را در نماهای سنگی ایجاد کرده است. فناوریها و ابزارهای جدیدتر به سازندگان پوششهای مدرن اجازه میدهد تا سنگ را به روشهایی برش و صیقل دهند و بپوشانند که قبلاً امکانپذیر نبود.
زیبایی طبیعی سنگ چیزی نیست که بتواند به دست انسان ساخته شود. با گذشت زمان، هر قطعه به دلیل فرآیندهای متفاوت در شکلگیری آن میتواند رنگ متفاوتی به خود بگیرد.
دیوارپوش کامپوزیتی در نمای بیرون ساختمان متریالی بسیار محبوب، پرکاربرد و متنوع است. پوشش خارجی جذابی که نیاز به تعمیر و نگهداری کمی دارد. دیوارپوش کامپوزیت طرح چوب را میتوان در رنگها و پرداختهای چوبی به نمایی زیبا و شیک تبدیل کرد. این پانلها را به طور معمول به شکل روکشهای تخته هوا (مقاوم در برابر باد و باران) میسازند. مزیت مهم استفاده از پانل کامپوزیتی تخته هوا این است که ظاهری مشابه چوب واقعی دارند، با حداقل مشکلات تعمیر و نگهداری. بسیاری از نماهای کامپوزیت دارای ضمانت بالا در برابر محو رنگ و هوازدگی هستند که روکش چوبی نمیتواند با آن رقابت کند.
از معایب مهم دیوارپوش کامپوزیتی این است که تمایل دارد گرمای بیشتری را نسبت به سایر نماهای ساختمانی جذب کند، به ویژه هنگامی که در معرض نور مستقیم خورشید قرار میگیرد. این میتواند منجر به افزایش دمای خانه شما شود. آنها همچنین مستعد خراشیدگی هستند.
پوشش دیوار یو پی وی سی یا پلی وینیل کلراید، گزینهای مقرون به صرفه و زیباست و باعث میشود تا خیال شما از بابت خوردگی نمای ساختمان راحت باشد. دیوارپوش UPVC پلی روف سبک وزن و تقریبا در هر رنگی موجود است. یک انتخاب عالی برای مالکانی است که خواستار عمر طولانی پوششهای نمای بیرونی و همچنین نمای اقتصادی هستند. UPVC دیوارپوشی با صرفه اقتصادی بدون نیاز به رنگآمیزی یا تعمیر و نگهداری (به غیر از تمیز کردن هر چند وقت یکبار برای سولههای مرغداری صنعتی) است. هرگز پوسیده نمیشود یا تغییر رنگ نمیدهد و در مقابل انواع مواد شیمیایی مقاوم است.
مرتبط: دیوار پوش یو پی وی سی نسل جدید طرح نمای ساختمان
باید به این نکته توجه داشت که تفاوت جزئی بین پوشش PVC و UPVC وجود دارد. پی وی سی متریالی از جنس پلیوینیل کلراید (PVC) یا به عبارت دیگر نوعی پلاستیک است. روکش PVC حاوی نرم کنندهها است، در حالی که uPVC (پلی وینیل کلراید غیرپلاستیکی) این گونه نیست. PVC به دلیل دوام کمتر بیشتر به عنوان دیوارپوش داخلی و UPVC اغلب به عنوان دیوارپوش بیرونی در نما به کار میروند.
فایبر سمنت برد یکی دیگر از انتخابهای محبوب برای پوششهای دیواری نما است. فایبرسمنتها که در دهه 1980 توسعه یافتند متشکل از سیمان و الیاف سلولزی هستند که از ماسه و آب برای تقویت آنها استفاده میکنند. نتیجه آن پانلهای تخته سیمانی سفت و سختی است که اغلب دارای بافت چوبی برجسته بر روی سمنت بردها است که آن را به انتخابی مقاوم برای دیوارپوشهای بیرونی تبدیل میکند.
از طرفی، نصب دیوارپوش فایبر سمنت برد هزینه بر است. هزینه های نیروی کار بیشتر است زیرا سیمان الیافی به نیروی انسانی بیشتری برای حمل و نصب نیاز دارد. هزینه میتواند دو تا سه برابر بیشتر از سایدینگ آلومینیومی، یو پی وی سی یا PVC باشد. اگر مالک ساختمانی هستید و قصد دارید آن را ظرف پنج سال آینده بفروشید، سرمایهگذاری در سایدینگ فایبر سمنت ممکن است ایده جالبی نباشد.
بر خلاف نمای پلاستیکی، آلومینیوم یا UPVC، سمنت بردها باید دوباره رنگ آمیزی شوند یا در ابتدا، پانلها را میتوان با رنگ نصب کرد. در هر حال، قبل از انتخاب این نوع دیوارپوش نقاشی پانلها را نیز در نظر بگیرید.
پوشش فلزی یک نمای مدرن و بادوام برای پوشش خارجی ساختمانها است که در آن دیوارها را با صفحات یا ورقهای فلزی نازک میپوشانند. فلزات رایج مورد استفاده آلومینیوم، فولاد، روی و مس هستند که هر کدام دارای نکات مثبتی هستند. دیوارپوشهای فلزی به دلیل ظاهر براق، زیبا و دوام بالا و خاصیت ضدآتش جزء نماهای محبوب هستند.
تعمیر و نگهداری نسبتا کمی نیاز دارند و میتوان آن ها را رنگ زد یا پوشش داد تا کیفیت محافظتی و عمر آن افزایش یابد. پانلها به صورت پرداختهای مختلفی ارائه میشوند: صاف، بافتدار، دارای منافذ و طرحدار .
پانلهای نمای فلزی اغلب سبک وزن هستند که این حمل و نصب آنها را آسانتر میکند و هزینه های کار و ساخت و ساز را کاهش میدهد. استحکام، تطبیقپذیری و ظاهر مدرن آن، دیوارپوش فلزی را به گزینهای محبوب برای ساختمان های مسکونی و تجاری تبدیل میکند و نمای زیبایی ارائه میدهد. علاوه بر کاربریهای تجاری در مناطق مختلفی از جمله مدارس، مراکز تفریحی، ساختمانهای اداری و امکانات بهداشتی استفاده میشوند.
دیوارپوش های فلزی به راحتی میتوانند دچار خوردگی شوند که در طول زمان استحکام و پایداری آنها را کاهش میدهد.
این متریال نوعی پوشش دیوار خارجی است که از تایل سرامیک به عنوان ماده اولیه برای پوشش و محافظت از سطوح بیرونی ساختمانها استفاده میکند. پوششهای سرامیکی از خاک رس پخته شده تولید میشوند و به دلیل دوام، مقاومت در برابر سایش و نیاز به نگهداری کم شهرت دارند. آنها در برابر شرایط آب و هوایی، از جمله باران، قرار گرفتن در معرض خورشید و یخبندان، بسیار مقاوم هستند. ثانیاً، تایلهای سرامیکی دارای طیف گستردهای از رنگها، الگوها و بافتها هستند.
علاوه بر این، تایلهای سرامیکی در برابر رطوبت مقاوم هستند و میتوانند یک لایه عایق اضافی ایجاد کنند و بهرهوری انرژی را افزایش دهند. مقاومت آن در برابر آتش سوزی، محو شدن رنگ و لکه آن را به یک انتخاب مناسب برای افرادی تبدیل میکند که به دنبال زیبایی دیوارپوش های بیرونی در نمای ساختمان خود هستند.
از معایب این پوشش های دیواری میتوان به ضعیف بودن عایق سرامیکی در برابر گرما و سرما اشاره کرد؛ سرامیک عایق خوبی در برابر تغییرات دما نیست.
همچنین نماهای سرامیکی صیقلی میتوانند باعث انعکاس نور شوند که ممکن است ظاهر خوبی به نمای ساختمان ندهد.
پوشش UPVC یک گزینه ایدهآل برای مالکانی است که به دنبال طول عمر بالا هستند تا جذابیت ساختمان خود را بهبود بخشند. ورقهای یو پی وی سی عمدتاً برای محافظت در برابر عوامل محیطی استفاده میشوند. اگر در حال حاضر نمای ساختمان شما قدیمی یا دچار آسیب باشد، UPVC میتواند پوشش زیرین ساختمان شما را پنهان کند و با حداقل هزینه آن را ترمیم، نو و زیباتر سازد.
بیشتر: دیوارپوش UPVC خرید از کارخانه
سپیدفام وارنا با برند جهانی پلی روف اولین کارخانه تولیدکننده سقف و دیوارهای UPVC در ایران است. اگر برای سقف یا نمای ویلایی و صنعتی ساختمان خود به دنبال ویژگیهایی چون ضدخوردگی، قیمت مقرون به صرفه، وزن سبک و دوام بالا هستید، پوششهای یو پی وی سی پلی روف برای شماست.
با کارشناسان پلی روف تماس بگیرید تا در خصوص پروژههای دیوار و سقف ساختمان خود، مشاورههای تخصصی رایگان دریافت کنید.
0465839 – 0912
5495291 – 0911
0465837 – 0911